Uşak Belediyesi duyurdu! 10 Mayıs Cuma gününden itibaren kapalı olacak

Uşak Belediyesi'nden Uşaklılar için önemli bir duyuru haberi geldi. Belediye, yaptığı açıklamasında o bölgenin 10 Mayıs Cuma gününden itibaren kapalı olacağını belirtti. İşte yapılan açıklama ve detaylar..
Uşak Belediyesi duyurdu! 10 Mayıs Cuma gününden itibaren kapalı olacak

Uşak Belediyesi’nden önemli bir duyuru geldi. Aktarılan son habere göre Kayaağıl Termal Tesislerde başlatılacak temizlik sebebi ile havuz kısmının bir süre kapalı olacağı duyuruldu.

UŞAK BELEDİYESİ AÇIKLADI

Uşak Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında konuya ilişkin şunları söyledi:

“Değerli Hemşehrilerimiz;

Kayaağıl Termal Tesisimizde başlatacağımız genel temizlik ve ekipman bakımı çalışmaları nedeniyle 10.05.2024 Cuma gününden itibaren geçici bir süre tesisimizin havuz kısmı hizmet veremeyecektir.

Siz değerli vatandaşlarımıza daha iyi koşullarda hizmet verebilmek adına yapacağımız çalışmalarda, göstereceğiniz anlayışınız için teşekkür ederiz.

Tesisimizin havuz kısmı tekrar aktif hale geldiğinde vatandaşlarımıza bilgilendirme yapılacaktır”

10 MAYIS CUMA GÜNÜ KAPANACAK

Belediye, vatandaşların mağdur olmaması açısından Kayaağıl Termal Tesislerde başlatılacak genel temizlik ve ekipman bakımı sebebiyle 10 Mayıs Cuma gününden itibaren tesisisin havuz kısmının bir süre kapalı olacağını ifade etti.

gnixqziwwaaxgju.jpg

AÇILIŞ TARİHİ BELLİ DEĞİL

Tesisin havuz kısmının ne kadar süre kapalı olacağı bilinmemektedir. Belediye, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında havuz kısmı aktif hale geldikten sonra vatandaşlara bilgilendirme yapılacağı duyuruldu.