Uşak’ta Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri 31 Mayıs’ta sona erecek

Uşak Belediyesi’nden önemli bir duyuru haberi geldi. Aktarılan son habere göre Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin 1. Taksit ödemelerinin 31 Mayıs’ta sona ereceği açıklandı.
Uşak’ta Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri 31 Mayıs’ta sona erecek

Ödemelerin yapılması gerektiğini ifade eden Uşak Belediyesi, ödeme yapılacak kanalları da tek tek açıkladı.

UŞAK BELEDİYESİ DUYURDU

X sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Uşak Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi hakkında açıklama yaptı. Ödemelerin belediyeye ait web sitesi üzerinden online olarak ya da belediye binası içerisindeki veznelerden direkt yapılabileceğini açıklayan Uşak Belediyesi şu açıklamayı yaptı:

“Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri 1. taksitinin son ödeme tarihi 31.05.2024 Cuma günüdür.

Ödemeleri, belediyemize ait web sitesi üzerinden online olarak veya belediye binamız içerisinde bulunan veznelerden bizzat yapabilirsiniz.

Halkımıza önemle duyurulur…”

ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ NEDİR?

Uşak Belediyesi’nin Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri için yaptığı açıklama sonrasında Çevre Temizlik Vergisi nasıl ödenir sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Çevre Temizlik Vergisi, belediye sınırları ve mücavir alanlar için bulunan temizlik hizmetlerinden yararlanan konut, işyeri ve diğer işler için kullanılanılar binalar için ödenmektedir.

Çevre Temizlik Vergisi her yıl 2 defa ödeniyor. Uşak Belediyesi’nin yaptığı açıklamaya göre Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri için ilk taksit ödemeleri 1 Mayıs’ta başladı 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek.