Uşak Belediye Başkanı Yalım kendi bütçesinden vatandaşlara pide ikram etti!

31 Mart yerel seçimlerinde yarışı kazanarak Uşak Belediye Başkanı olan Özkan Yalım Şeker Park'ta vatandaşlara kendi bütçesinden pide ikram etti.
Uşak Belediye Başkanı Yalım kendi bütçesinden vatandaşlara pide ikram etti!

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, mazbatasını alarak görevine başlarken Uşaklılarla sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. 31 Mart yerel seçimlerinde rakiplerine karşı daha fazla oy alarak belediye başkanlığı görevini Mehmet Çakın'dan devralan Yalım bu seferde Şeker Park'ta Uşaklılarla bir raraya geldi.

Başkan Yalım Uşaklılara iftar sofrası için kendi bütçesinden pide ikramında bulundu. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım bir öncesi akşamda İsmetpaşa Caddesi'nde düzenlenen iftar davetine katılmıştı. Caddede kurulan dev iftar davetinde renkli görüntüler ortaya çıkarken vatandaşların Başkan Yalım'a olan sevgi gösterileri dikkat çekmişti.

BAŞKAN YALIM KENDİ BÜTÇESİNDEN VATANDAŞLARA PİDE İKRAM ETTİ!

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçimlerin sonucunda çoğunluk oyunu alarak Uşak Belediye Başkanı olarak görev yapmaya hak kazanan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinliklere katılmayı sürdürüyor.

baskan-yalim.jpg

Özkan Yalım bu seferde Şeker Park'ta Uşaklılarla bir araya geldi. Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "Belediye Başkanımız Sayın Özkan Yalım, hemşehrilerimizin iftar sofrası için kendi bütçesinden Şeker Park’ta pide ikramında bulundu. Başkanımız tüm hemşehrilerimize hayırlı iftarlar diledi." denilerek Başkan Yalım'ın kendi bütçesinden vatandaşlara pide ikramında bulunduğu ifade edildi.