Uşakspor'un Karamanspor maçını yönetecek hakemler belli oldu!

Uşakspor’un bu hafta sonu TFF 2 Lig Kırmızı Grup mücadelesinde konuk edeceği Karamanspor maçının hakem kadrosu açıklandı.
Uşakspor'un Karamanspor maçını yönetecek hakemler belli oldu!

TFF 2. Lig’de 26. hafta maçları bu hafta sonunda oynanacak. Ligde oldukça zor durumda olan Uşakspor yeni haftada sahasında Karamanspor’u konuk edecek. Yeni yönetimi ile yeni bir yapılanma içerisine giren Uşakspor aynı zamanda gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Bir sonraki sezonu planlayan Uşakspor bir yandan da lig mücadelesine devam ediyor. Her ne kadar ligde umursuz vaka konumunda olsa da Uşakspor’un göstereceği kıpırdanma bir sonraki sezon için umutları yükseltecek.

MAÇIN HAKEM KADROSU BELLİ OLDU

MHK tarafından bu hafta sonu liglerde oynanacak olan maçların hakemleri açıklandı. Uşakspor – Karamanspor maçının hakem kadrosu da belli oldu. Yapılan açıklamaya göre Uşakspor – Karamanspor maçının hakemi Tekirdağ Bölgesi hakemlerinden Levent Buğra Vartemel olacak. Maçta yardımcı hakem olarak ise İstanbul Bölgesi hakemlerinden Sefa Özcan ile Konya Bölgesi hakemlerinden Gökhan Yüksel görev yapacaklar. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise İzmir Bölgesi hakemlerinden Berk Çekal görevlendirildi.

MAÇ NE ZAMAN?

Bu hafta sonunda oynanacak olan Uşakspor – Karamanspor maçının günü 18 Şubat 2024 Pazar olarak belirlendi. Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek olan iki ekibin mücadelesi saat 14:00’da başlayacak. Uşakspor’un bu maçta taraftar desteğine ise büyük oranda ihtiyacı olacağı için Uşaklıların takımlarına sahip çıkarak tribündeki yerlerini almaları istendi.

Öte yandan Uşakspor’un bu sezon ligden düşmemesi çok düşük bir ihtimal olarak görülüyor. Şu anda Uşakspor’un matematiksel olarak ligde kalma şansı bulunsa dahi tüm maçlarını kazanması durumunda bile ligden düşmeme garantisi bulunmuyor. Uşakspor’un bu hafta sonundaki rakibi olacak olan Karamanspor ise ligde orta sıralarda yer alıyor.