Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli programı belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’yi ziyaret ederek halka hitap edeceği tarih belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli programı ne zaman, hangi gün, saat kaçta?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli programı belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yurt gezilerine devam ediyor. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için yurt gezilerini sıklaştıran Cumhurbaşkanı Erdoğan haftanın bazı günlerinde farklı illere ziyaretlerde bulunuyor. Bu ziyaretlerde o iller ile alakalı olarak temaslar kurup görüşmeler yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı zamanda yerel seçim çalışmaları yapıyor.

DENİZLİ PROGRAMI BELLİ OLDU!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret ettiği illerin en büyük meydanlarında halka hitap ediyor. Miting havasında geçen bu halka hitaplar büyük ilgi görürken Cumhurbaşkanı Erdoğan o illerde Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayları için destek istiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu kapsamda Denizli’yi ziyaret edeceği programın tarihi belli oldu.

AÇIKLAMA YAPILDI!

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'ye geleceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Şubat 2024 Perşembe günü saat 13:00'da Özay Gönlüm Bulvarı'nda halka hitap edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli'de çeşitli temaslarda bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gelecek hafta Perşembe günü ziyaret edeceği Denizli’de Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylarına destek isteyecek. AK Parti Denizli teşkilatı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti için hazırlıkları yoğun bir şekilde sürdürüyor.