İş Bankası'ndan 250.000 TL! İhtiyaç kredisi yeni taksit hesaplaması!

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi için uygulamış olduğu güncel faiz oranı merak ediliyor. 250.000 TL ihtiyaç kredisinin taksiti İş Bankası'nda kaç TL?
İş Bankası'ndan 250.000 TL! İhtiyaç kredisi yeni taksit hesaplaması!

İhtiyaç kredisi çekmek için İş Bankası'nı tercih edenlerin karşılaşacakları yeni maliyetler açıklandı. İş Bankası müşterileri ihtiyaç kredisi çekmek istediklerinde yeni bir faiz oranı ile karşılaşıyorlar. Bunun yanında İş Bankası tarafından müşterilere 250.000 TL ihtiyaç kredisi verilen kampanya da açıklandı. İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyasının son maliyetleri ne kadar?

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZİ YÜZDE KAÇ?

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere uygulanan aylık faiz oranında değişiklik yapıldı. İş Bankası ikili faiz sistemine geçiş yaptı. Kredi limitine ve vade süresine göre farklı tutarlarda faiz uygulaması yapılıyor. Bu kapsamda 24 ay veya 36 ay faizli ve 100.000 TL'yi aşmayan ihtiyaç kredileri aylık yüzde 4 oranında faiz ile kullandırılıyor. Bunun yanında 100.000 TL üstü ve zorunlu olarak 12 ay vadeli olabilen ihtiyaç kredileri ise aylık yüzde 3,90 oranında faiz ile kullandırılıyor.

250.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

is-bankasi-ihtiyac-kredisi.jpg

İş Bankası müşterileri 12 ay vadeli 250.000 TL ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda kredi maliyet hesaplamaları aylık yüzde 3,90 oranında faiz ile yapılıyor. Bu maliyet hesaplamasına göre müşteriler 250.000 TL ihtiyaç kredisi için 12 ay boyunca her ay 28.317 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kullanılan ihtiyaç kredisinin toplam maliyeti ise 339.813 TL oluyor. Bu toplam maliyetin geçerli olabilmesi için ise müşterinin kredi taksitlerini geciktirmeden ödeme yapması gerekiyor. Eğer gecikmeye düşülürse toplam maliyet üzerine bir de gecikme faizinin eklenmesi gerekiyor.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İş Bankası'na ihtiyaç kredisi başvuru yapılması konusunda müşterilere çok özel imkanlar sağlanıyor. Müşteriler kolay bir şekilde bankanın tüm kanallarından ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyorlar. İnternet sitesi üzerinden dahi kredi başvurusu alan İş Bankası internet bankacılığı, mobil bankacılık, telefon bankacılığı, banka şubeleri, ATM'ler ve hatta SMS yoluyla da ihtiyaç kredisi başvurusu kabul ediyor.

İş Bankası'na yapılan ihtiyaç kredisi başvuruları çok kısa bir süre içerisinde değerlendirilip karara bağlanıyorlar. Müşteriler onaylanan kredi başvuruları karşılığı olan nakit tutarları kısa bir süre içerisinde banka hesaplarına aktarabiliyorlar.