Fethiyespor - Uşakspor maçının hakemleri belli oldu!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor bu hafta sonu çok kritik bir maça çıkacak. Fethiyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Uşakspor’un maçını yönetecek hakem kadrosu açıklandı.
Fethiyespor - Uşakspor maçının hakemleri belli oldu!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon unutulmak istenecek kadar kötü bir performans gösteren Uşakspor yavaş yavaş lige veda turları yapmaya başladı. Uşakspor’un mevcut pozisyonunda matematiksel olarak küme düşmesi henüz kesinleşmedi ama tam sınırda bulunuyor. Bundan dolayı Fethiyespor deplasmanında Uşakspor’un alacağı sonuç aynı zamanda matematiksel olarak ligden düşmesine de neden olabilecek.

UŞAKSPOR İLK YARIDA HAVLU ATMIŞTI!

Uşakspor’da bu sezon işler başlangıçta iyi başlamadı. Ekonomik sorunlar baş gösterince destek de bulamayan Uşakspor yönetimi sezon arasında transferlerle süreci toparlayıp ligde kalma hayali kurdu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Paralarını alamayan futbolcular devre arasında takımdan ayrılınca takımda alt yapı destekli bir kadro kaldı. Kulübün yeni sahibine de devri gecikince tüm planlar sorunlu olarak bu sezon sonrası için yapılmaya başlandı.

FETHİYESPOR MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU!

Uşakspor için bu sezon artık ligde verilen mücadelenin bir önemi kalmadı. Bundan dolayı maçlarda çok kötü sonuçlar çıkabiliyor. Fethiyespor – Uşakspor maçının hakem kadrosu MHK tarafından açıklandı. Buna göre maçın orta hakemi olarak Aykut Sergin belirlendi. Ahmet Şimşek ve Kaan Kaya maçın yardımcı hakemleri olacaklar. Kaan Kara ise maçta 4ç hakem olarak görev alacak.

Pazar günü saat 14:00’da oynanacak olan Fethiyespor – Uşakspor maçı Fethiye İlçe Stadyumu’nda oynanacak. Ligin orta sıralarında bulunan Fethiyespor maçın favorisi olacak. Uşakspor ise sürpriz puan veya puanlar ile gelecek sezon için mesajlar verme planlarını yapıyor.