Uşak Vakıflar Bölge Müdürlüğü her gün bin 500 kişiye iftar veriyor

Vakıflar Bölge Müdürlükleri vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Mübarek Ramazan ayı içinde olduğumuz bugünlerde Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün Uşak, Kütahya, Eskişehir ve Ayfonkarahisar’da iftar verdiği belirtildi.
Uşak Vakıflar Bölge Müdürlüğü her gün bin 500 kişiye iftar veriyor

Vakıflar Bölge Müdürlüğü 81 ilde vatandaşlara iftar veriyor. Aktarılan haberin detaylarına göre Kütahya’da 500 Uşak ve Eskişehir’de bin 500 kişiye iftar sofrası kuruluyor.

SOFRALAR HER YIL KURULUYOR

Ramazan ayının içerisinde olduğumuz bu günlerde güzel haber gelmeye devam ediyor. Genel Müdürlüğün her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar sofraları bu yıl da kuruluyor.

Vakıflar Bölge Müdürlüğünün Kütahya’da her gün yaklaşık 500 kişiye iftar verdiği bildirildi. Vakıflar Genel Müdürlüğünün Ramazan boyunca 81 ilde iftar sofraları kurduğunu söyleyen Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın, ”Bu çerçevede Vakıflar Bölge Müdürlüğümüz Kütahya’da yaklaşık 500, Afyonkarahisar Uşak ve Eskişehir’de ise bin 500 ila bin 700 kişiye iftar vermektedir. Vakfiyelerdeki hayır şartlarını yerine getirmek için Genel Müdürlüğümüz bu programları her yıl geleneksel hale getirme gayreti içerisindedir” dedi.

Uşak Vakıflar Müdürlüğü’nün yanı sıra Uşak Belediyesi de vatandaşlara her gün farklı noktalarda iftar sofrası kuruyor.