Denizli Çameli Belediyespor şampiyonluk yolunda ilerliyor

Denizli 2. Amatör B Grubunda top koşturan Çameli Belediyespor şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet daha kazandı.
Denizli Çameli Belediyespor şampiyonluk yolunda ilerliyor

DENİZLİ (İHA) - Liglerin bitmesine artık geri sayım başlarken üst sıralarda şampiyonluk yarışı alt sıralarda ise ligde kalma mücadeleleri hızlandı. Denizli 2. Amatör B Grubu takımları arasında yer alan Çameli Belediyespor şampiyonluk yolunda altın değerinde 3 puan daha kazandı.

Deplasman maçında Yeşilyuvaspor'a konuk olan Çameli Belediyespor rakibini 4 golle geride bırakmayı başararak 3 puanı hanesine yazdırdı ve şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Denizli 2. Amatör B Grubunda 2. sırada yer alan Çameli Belediyespor puanını 19'a yükseltmeyi başardı.

DENİZLİ ÇAMELİ BELEDİYESPOR ŞAMPİYON OLACAK MI?

Denizli 2. Amatör B Grubu takımlarından Çameli Belediyespor, deplasmanda konuk olduğu Yeşilyuvaspor engelini 4 golle geçerek, şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Denizli 2. Amatör B Grubunda 2. sırada yer alan Çameli Belediyespor, Yatağan Sahasında oynanan deplasman mücadelesinde Yeşilyuvaspor'a konuk oldu.

sampiyon.jpg

Maçın her iki yarısında da etkili oyun ortaya koyan Çameli, rakibi Yeşilyuvaspor'u 4-2 mağlup etti. Aldığı galibiyetle 19 puanla şampiyonluk yolunda devam eden Çameli Belediyespor’un gollerini Kadir Mert Yıldırım, Musa İvgin, Yasin Kurtyemez ve Yusuf Nas kaydetti. Çameli Belediyespor’u aldığı galibiyetten ötürü tebrik eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Her biri Çameli'mizden olan oyuncularımızın ortaya koydukları mücadeleden ve sportmen davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz” dedi.

Şampiyon olmak için mücadelesine devam eden Çameli Belediyespor kalan tüm maçlarını kazanmak ve rakibinin puan kaybetmesini beklemeye devam edecek. Liglerin bitimi ile Denizli 2. Amatör B Grubu şampiyonu da belli olacak.