Uşak’ta Kadir Gecesi Özel Kur’an Tilaveti 4 Nisan’da!

Uşak Kültür Sanat, sosyal medya hesabı üzerinden Uşak halkı için birbirinden farklı etkinlik haberlerini duyurmaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre 4 Nisan’da Kadir Gecesi Özel Kur’an Tilaveti etkinliği düzenlenecek!
Uşak’ta Kadir Gecesi Özel Kur’an Tilaveti 4 Nisan’da!

Uşak Belediyesi Uşak halkı için birbirinden farklı etkinlikleri duyurmaya devam ediyor. Kadir Gecesi Özel Kur’an Tilaveti programına ilişkin ayrıntılar duyuruldu. 4 Nisan 2024 Perşembe günü Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 21.30’da düzenlenecek programa ilişkin açıklama yapıldı.

4 NİSAN’DA ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE!

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kadir Gecesi Özek Kur’an Tilaveti 4 Nisan’da Uşaklılarla buluşacak. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada etkinliğe ilişkin şu paylaşım yapıldı:

“Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kadir Gecesi Özel Kur'an Tilaveti 4 Nisan 2024 Saat 21:30'da Atatürk Kültür Merkezinde sizlerle.. Ücretsiz yer biletleri Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktasında..”

ETKİNLİĞİN KONUKLARI

Yayımlanan etkinlik afişinde konuklar şu şekilde duyuruldu:

Gürkan Çiğdem: Ahmet Hamdi AKSEKİ Cami Müezzin Kayyum

Tayyip Hoş: Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Camii İmam Hatibi

Mehmet Atıcı: Kocatepe Camii İmam Hatibi

Mansur Sağır: Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi

Etkinlik hakkında bilgi ve ücretsiz olan biletlerden almak için Atatürk Kültür Merkezi ile iletişime geçilebileceği belirtildi. İlgililer için telefon numarası 0276 227 51 63 olarak duyuruldu.