Uşaklı gençlere müjde! Gençlik Üssü hizmete açıldı!

Uşak Belediyesi, Uşaklıları birbirinden farklı hizmetlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Uşak Belediyesi yaptığı son açıklamasında Gençlik Üssü’nün hizmete açıldığını duyurdu.
Uşaklı gençlere müjde! Gençlik Üssü hizmete açıldı!

“Bekliyoruz Gençler” afişi ile yapılan duyuruda Uşak Gençlik Üssü’nün hizmete açıldığı açıklandı. İçerisinde birden fazla alanı ile gençlerin hizmetine açılan Gençlik Üssü için duyuruyu Uşak Belediyesi yaptı.

UŞAK BELEDİYESİ DUYURDU

Belediye, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, kurumun hizmete açıldığını duyurdu. Daha önce açılan kurumlara bir yenisinin daha eklendiğini ifade eden Uşak Belediyesi, Gençlik Üssü için merak edilen tüm detayları aktardı.

ekran-goruntusu-2024-03-20-171400-min.png

ekran-goruntusu-2024-03-20-171400-min.png

YENİ BİR MERKEZ DAHA AÇILDI

Birbirinden farklı etkinlik ve yaşam alanlarının olduğu Gençlik Üssü içinde yer alan detaylar ve belediyenin yaptığı açıklama şu şekilde:

“Gençleeerrr, yeni bir merkezi daha sizlerle buluşturmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Kemalöz Mahallemizde inşa ettiğimiz Gençlik Üssü hizmetinizde…

Kütüphane - Ders Çalışma Alanları

Özel Aktivite ve Dans Salonu

Grup Çalışma Alanları

Gençlere Özel Kafe

Fitness Salonu”

Uşak Belediyesi #UşakİçinDeğer etiketi ile yaptığı paylaşım kısa süre içerisinde yüzlerce kişi tarafından görüntülendi. İçerisinde sadece ders çalışma alanı değil aynı zamanda kafe, spor salonu ve dans salonu gibi farklı etkinlikler için de kullanılabilecek olan kurum Uşak Belediyesi farkı ile gençlerin kullanımına sunuldu.