Prestij Meselesi oyuncuları kimler? Film nerede çekildi, konusu ne?

Prestij meselesi filmi ile alakalı olarak bilgiler araştırılıyor. Mahsun Kırmızıgül’ün senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı Prestij Meselesi ne zaman, nerede çekilmiştir? Prestij Meselesi oyuncuları kimlerdir, filmin konusu ne?
Prestij Meselesi oyuncuları kimler? Film nerede çekildi, konusu ne?

Mahsun Kırmızigül’ün senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Prestij Meselesi filmi Now TV’de yayınlanınca bu filme dair araştırmalar hız kazandı. Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent’in müzik kariyerlerinin başlangıçlarını anlatan ve bunu yaparken de bir dönemin Türk müzik piyasasına dair bilgiler veren Prestij Meselesi filmi hakkında çok sayıda sorgulama yapılıyor.

PRESTİJ MESELESİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Prestij meselesi filmi için çekimler iki ayrı ülkede yapıldı. Filmin çekimlerinin ana merkezi Türkiye’de İstanbul’da oldu. Ancak Özcan Deniz’in ünlü olma sürecinin anlatıldığı kısımların başlangıcında yer alan sahneler Almanya’da çekildi. Özcan Deniz Almanya’dan Türkiye’ye gelmiş ve müzik dünyasına giriş süreci bu şekilde olmuştu. Filmde de bu konu gerçek hayatta olduğu gibi uyarlandı.

PRESTİJ MESELESİ KONUSU NE?

Prestij meselesi konusu esasında bir dönem müzik piyasasında fırtınalar estiren Prestij Müzik’in kuruluş sürecini anlatıyor. 1989 yılında bir pavyonda çalışan Hilmi Topaloğlu, ağabeyi Mustafa Topaloğlu’nun önerisi ile müzik yapımcısı olmaya karar verir. Bunun beraber Unkapanı’nda Nokta Müzik isminde bir şirket kurar. Genç yetenekleri keşfedip ses getirmeye çalışan Hilmi Topaloğlu önce Haluk Levent’i bulur. Ardından ise Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz’i keşfeder. Nihayetinde ise büyük mücadeleler sonucunda Türkiye’nin en çok tanınan ve sevilen sanatçıları olurlar. Bu sürecin hikayesi Prestij meselesi filminde anlatılmaktadır. Gerçek hayattan uyarlanan film büyük ilgi çekti.

OYUNCULAR KİM?

Prestij Meselesi oyuncuları da oldukça merak ediliyor. Filmin başrolünde yer alan Hilmi Topaloğlu’nu Engin Hepileri canlandırıyor. Mahmut Bazencir ise babası Mahsun Kırmızgül rolünde filmde yer alıyor. Onur Gözeten Özcan Deniz’i, Zafer Ergin Fahrettin Aslan’ı, Bülent Emrah Parlak Mustafa Topaloğlu’nu, Erdal Özyağcılar Serpil Akıllıoğlu’nu, Ali Sürmeli Mehmet Ersoy’u, canlandırıyorlar.