Kütahya'da turizm haftası kapsamında kortej yürüyüşü düzenlendi

Turizm Haftası tüm yurtta büyük kutlanırken Kütahya'da kutlamalara özel olarak kortej yürüyüşü düzenlendi.
Kütahya'da turizm haftası kapsamında kortej yürüyüşü düzenlendi

Türkiye'nin en büyük gelir kaynaklarından biri olan turizm sektörü için ülkemizde her sene Nisan ayında kutlanan Turizm Haftası Kütahya'da da kutlandı. Kutlama kapsamında ilk olarak kortej yürüyüşü düzenlenirken ardından program gerçekleştirildi.

Turizm Haftası kutlamalarına özel olarak ayrıca Anadolu Medeniyetleri Frig Koleksiyonu Sergisi de açıldı. Kütahya Sera AVM'de düzenlenen sergi yoğun ilgi görürken etkinlikler kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri teslim edildi.

KÜTAHYA'DA TURİZM HAFTASI ÖZEL ETKİNLİKLERLE KUTLANDI!

Kütahya’da “Turizm Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Vali Yardımcısı Fikret Zaman, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Kültür ve Turizm İl Müdürü Zekeriya Ünal, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla Kortej Yürüyüşü düzenlendi.

Yürüyüş sonunda Kütahya yöresi halk oyunu gösterisi katılımcılar tarafından izlendi. Kütahya Sera AVM'de, Kütahya ve Eskişehir Olgunlaşma Enstitüleri tarafından hazırlanan "Anadolu Medeniyetleri Frig Koleksiyonu Sergisi"nin açılışı yapıldı. Açılışın ardından Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Yardımcısı Fikret Zaman, Kütahya İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Kırbaç ve Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit tarafından verildi.

Düzenlenen törenler kapsamında turizm haftası kutlanırken yapılan kutlamalar vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gördü. Öğrenciler ve protokol üyelerinin yanı sıra Kütahyalılar da törenlerde yerini aldı.