Kütahya'da Merkez İmam-ı Azam Camii'nde sahur programı düzenlendi

Kütahya'da sahur ve iftar programları tüm hızı ile devam ederken Merkez İmam-ı Azam Camii'nde sahur programı düzenlenirken gaziler için ise iftar yemeği verildi.
Kütahya'da Merkez İmam-ı Azam Camii'nde sahur programı düzenlendi

Ramazan ayının sayılı günler kala iftar ve sahur organizasyonları tüm hızı ile devam ediyor. Kütahya'da Ramazan ayına özel olarak yeni sahur ve iftar davetleri gerçekleştirilirken Merkez İmam-ı Azam Camii'nde Sahur Programı gerçekleştirildi.

Kütahya Merkez İmam-ı Azam Camii'nde Sahur Programı Düzenlendi. Programa katılan İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, cemaate hitabında, bin aydan daha kıymetli olan Kadir Gecesinin önemine değindi. Akabinde okunan hatimlerin duasını yapan Müftü Açık, programda emeği geçen görevlilere ve katılım sağlayanlara teşekkür etti.

KÜTAHYA MÜFTÜLÜĞÜ GAZİLER İÇİN İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ!

Kütahya Müftülüğü gazilere yönelik iftar programı düzenledi. Kütahya Müftülüğü yemekhanesinde düzenlenen programa Kütahya Müftüsü Dr. İrfan Açık, İl Müftü Yardımcısı Bahtiyar Kargıoğlu ve gaziler katıldı. Program öncesinde Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. İftar sonrası ise Gençlik Merkezinde misafirler ile sohbet edildi.

Düzenlenen etkinlikler Kütahyalı vatandaşların yoğun ilgisini görmeye devam ederken özellikle de sahur programlarında camilerde yaşanan kalabalık memnuniyet yarattı. İftar ve sahur programlarının Ramazan ayının son gününe kadar süreceği ifade edildi...