Başkan Yalım Uşak Belediyesi'nin Kadir Gecesi etkinliğine katıldı!

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Uşak Belediyesi’nin Kadir Gecesi için düzenlediği etkinliğe katılarak hemşehrilerinin mübarek gecelerini tebrik etti.
Başkan Yalım Uşak Belediyesi'nin Kadir Gecesi etkinliğine katıldı!

Uşak Belediyesi’nin kültürel faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Kadir Gecesi için özel bir organizasyon yapıldı. Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Kur’an Tilaveti programı yapıldı. Kadir Gecesi için özel olan Kur’an Tilaveti etkinliği ile katılımcılar kutsal kitabın mahir kişilerce okunmasına şahitlik ettiler.

KUR’AN TİLAVETİ İÇİN GELDİLER

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Kadir Gecesi Özel Kur’an Tilaveti programı için Türkiye’nin önde gelen imam hatipleri Uşak’a geldiler. Etkinliğe Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii Müezzin Kayyımı Gürkan Çiğdem, Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Camii İmam Hatibi Tayyip Hoş, Kocatepe Camii İmam Hatibi Mehmet Atıcı ve Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Mansur Sağır katılarak okudukları Kur’an-ı Kerim ile Kadir Gecesi’nin çok daha güzel idrak edilmesini teşvik ettiler.

gkwxwcnxmaan3jx.jpg

ÖZKAN YALIM TEBRİK ETTİ

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliği ilgiyle izleyerek takip edenler arasında dün görevi devralan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım da yer aldı. Birbirinden mahir imam hatiplerin Kur’an Tilaveti programını takip eden Başkan Özkan Yalım daha sonra bir konuşma yaptı.

Uşak’a gelerek maharetlerini Uşaklılar için sergileyen imam hatiplere teşekkür eden Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, “Uşak Belediyesi olarak kültürel faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Bu akşam çok özel bir program için buraya toplandık. Tüm katılımcıların ve hemşehrilerimizin Kadir Gecesi’ni ve Ramazan-ı şeriflerini tebrik ediyorum.” dedi