Bahar Öztan'dan acı haber! Yeşilçam'ın güzel oyuncusu neden öldü, hastalığı neydi?

Yeşilçam’ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan’ın hayatını kaybettiği açıklandı. Bahar Öztan kaç yaşındaydı, neden öldü, hastalığı neydi, cenazesi ne zaman?
Bahar Öztan'dan acı haber! Yeşilçam'ın güzel oyuncusu neden öldü, hastalığı neydi?

Türk sinemasında iz bırakan oyunculardan olan Bahar Öztan’dan acı haber geldi. Yeşilçam’ın en bilindik oyuncuları arasında yer alan Bahar Öztan’ın hayatını kaybettiği açıklandı. Uzun yıllar amansız hastalık ile mücadele eden ve bugüne kadar da bu hastalığa yenilmeyen Bahar Öztan hakkında üzücü haber verildi.

BAHAR ÖZTAN’IN HASTALIĞI NEYDİ?

Bahar Öztan uzun yıllardır kolon kanseri ile mücadele ediyordu. Bu hastalığı daha önce 3 defa yenmeyi başaran güzel oyuncu 2024 yılında ise daha fazla dayanamadı ve hastalığa yenildi. Bahar Öztan’ın ölüm nedeni kanser hastalığı ve beraberinde gelişen sağlık sorunları olarak açıklandı. Bahar Öztan verdiği takdir edilesi mücadelesine rağmen hastalığın pençesinden kendisini kurtaramadı.

Bahar Öztan geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşmış ve hastalığına dair durumu da açıklamıştı. Sevenlerine seslenen Bahar Öztan, “Herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman oldu yazamadım sizlere dün İstanbul’a hastaneye geldim. Benim kıymetli hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var.” demişti.

61 YAŞINDAYDI!

1962 yılında doğan Bahar Öztan bir şampuan reklamında ünlenmiş ve Yeşilçam’a geçiş yapmıştı. 61 yaşında hayatını kaybeden ünlü oyuncu arkasında çok sayıda film bıraktı. Sevenlerini üzen haberin duyulmasının ardından herkes cenaze programını merak etmeye başladı. Merak edilen açıklamayı ünlü oyuncunun oğlu yaptı.

CENAZESİ NE ZAMAN?

Bahar Öztan’ın vefat haberini de cenaze programını da oğlu Yiğit Çolak açıkladı. Annesinin sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yiğit Çolak vefat haberini duyurdu. Ayrıca cenaze bilgisini veren Yiğit Çolak, Bahar Öztan’ın cenazesinin 22 Mart Cuma günü ikindi namazına müteakip Üsküdar Şakirin Camii’nde olacağını açıkladı.

BAHAR ÖZTAN KİMDİR?

1980’li yıllarda Türk sinemasının en ünlü oyuncuları arasında yer alıyordu. Kariyerine ise 1972 yılında Mahkum filmi ile başladı. Bahar Öztan’a şöhret getiren film ise Şaşkın Milyoner olmuştu. 2000’li yıllarda ABD’ye giden Bahar Öztan orada yaşamaya başlamıştı. 6 yıl sonra ise yeniden Türkiye’ye döndü.