ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor, konusu ne, oyuncuları kimler?

ATV’nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri 1. bölüm ile izleyicilerin karşısına çıktı. Yaban Çiçekleri dizisi nerede çekiliyor, konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?
ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor, konusu ne, oyuncuları kimler?

ATV’de yeni bir dizi daha yayın hayatına başladı. 25 Mart 2024 Pazartesi günü 1. bölümü ile ekrana gelen Yaban Çiçekleri izleyicilerden tam not aldı. Heyecanlı ve merak uyandırıcı bir konuya sahip olan Yaban Çiçekleri dizisi hakkında çok sayıda arama yapılmaya başlandı. Yaban Çiçekleri dizisinin nerede çekildiği ise en çok merak edilen konular arasında yer aldı.

YABAN ÇİÇEKLERİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

yaban-cicekleri-2.jpg

Yaban Çiçekleri dizisinde mekanların oldukça iyi seçilmesi izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Çok güzel doğa çekimlerinin yer aldığı Yaban Çiçekleri dizisinde bu mekanlar araştırılmaya başlandı. Prodüksiyon ekibinden elde edilen bilgilere göre Yaban Çiçekleri dizisi için iki ilde çekimler yapılıyor. Hemen hemen tüm dizilerde olduğu gibi çekimlerin önemli bir kısmı İstanbul’da yapılıyor. Ancak Yaban Çiçekleri dizisinde bazı kısımlar ise Balıkesir’in turistik ilçesi Ayvalık’ta çekiliyor.

YABAN ÇİÇEKLERİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Yaban Çiçekleri dizisinin konusu da merak ediliyor. Kılıç ile Ela’nın hikayesinin anlatıldığı dizide ikilinin aşklarından hayatları anlatılıyor. Yarım kalmış hikayelerin tamamlanması için olayların sürükleyici bir şekilde işlendiği dizide yarım kalan aşkın yeniden filizlenip filizlenemeyeceği işleniyor. Çocuklukta başlayan aşkın aradan yıllar geçtikten sonra aynı tatta devam edemeyeceği Yaban Çiçekleri dizisinin ana konusu olarak öne çıkıyor.

yaban-cicekleri.jpg

YABAN ÇİÇEKLERİ DİZİSİNDE KİMLER OYNUYOR?

Yaban Çiçekleri dizisinde oldukça önemli oyuncular yer alıyor. ATV’de yayınlanan Hercai dizisinde önemli bir hayran kitlesi oluşturmuş Akın Akınözü o dizinin ardından önemli bir proje ile yeniden Yaban Çiçekleri dizisyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin bir diğer başrolü ise Aslıhan Malbora oldu. Güzel oyuncu Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş dizisi ile dikkatleri çekmişti. Ayrıca dizide Büşra Pekin, Halil Babür, Bige Önal, Tilbe Saran, Arif Pişkin gibi önemli oyuncular da rol alıyorlar.