TOGG vs Tesla kalkış testi yayımlandı! Hangisi daha iyi ve güçlü?

Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG ile Tesla arasındaki yarış devam ederken sosyal medyada yayımlanan video yankı uyandırdı.

TOGG vs Tesla kalkış testi yayımlandı! Hangisi daha iyi ve güçlü? - Akaryakıt fiyatlarında yaşanan yükseliş sürücüleri mağdur etmeye devam ederken yeni araba almak isteyen kişiler bu nedenle elektrikli arabalara yönelmişlerdi.

Türkiye'nin ilk yerli otomobili olarak piyasaya hızlı bir giriş yapan TOGG yurt içerisinden yoğun sipariş alırken elektrikli araç almak isteyen kişiler ise Tesla ve TOGG arasında kararsız kalmışlardı. Elon Musk tarafından üretilen Tesla ülkemizden yoğun sipariş almaya devam ederken sosyal medyaya düşen video paylaşım rekorları kurdu.

TOGG VS TESLA MODEL Y X 3 KARŞILAŞTIRMA! HANGİSİ DAHA İYİ?

Elektrikli araba almak istiyorum diyen kişilerin kararsız kalmaları nedeni ile Tesla ve TOGG karşılaştırması daha fazla yapılmaya başlanmıştı. Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir'e ait olan TOGG model araç ile bir vatandaşın Tesla markalı aracının trafikte çekilen görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir tarafından TOGG vs Tesla başlığı ile paylaşılan videoda iki aracın durdukları ve kendi aralarında kalkış testi yaptıkları görüntüler eğlenceli anlar yaşanmasına neden oldu. 1 milyondan fazla izlenen video yorum yağmuruna tutuldu.

togg.jpg

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir'in kalkışı yavaştan aldığı dikkat çekerken vatandaşın "Ama TOGG daha güzel" Başkan Demir tarafından "O zaman sat, TOGG al" yanıtı veriliyor.

Vatandaşta zaten TOGG için ön sipariş başvurusunda bulunduğunu ancak kendisine araç çıkmadığı yanıtını veriyor.