Patron çıldırdı kampanyası başladı! Nissan QashQai 885.000 TL'ye satışta!

Sıfır kilometre otomobil satışlarında oldukça uygun fiyatlarla sınırlı sayıda satışlar devam ediyor. Sıfır kilometre Yeni Nissan QashQai için 885.000 TL’lik fiyat açıklandı.
Patron çıldırdı kampanyası başladı! Nissan QashQai 885.000 TL'ye satışta!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında Türkiye’de önemli gelişmeler yaşanıyor. Otomobil firmaları araç satışlarını artırabilmek için kayda değer kampanyalar ile müşterilerin karşısına çıkıyor. Bu kampanyaları değerlendirenler için sıfır kilometre otomobil sahibi olmak oldukça düşük maliyetli oluyor. Bu şekilde bir kampanyayı da Nissan firması açıkladı. Özel satışlarla sınırlı kalmak üzere Yeni Nissan QashQai için 885.000 TL’lik fiyat açıklandı.

FİYAT NASIL DÜŞÜYOR?

Normal koşullarda Yeni Nissan QashQai için çok uygun fiyat bulmak mümkün değil. Bu aracın bazı versiyonlarında fiyatlar 2 Milyon TL’nin üzerinde bulunuyor. ÖTV muafiyeti limitinin dahi üzerinde olan Yeni Nissan QashQai için firma özel bir uygulama yapıyor. Bu uygulama ile aracın fiyatı oldukça düşük bir fiyata geriliyor ve satın almak çok mantıklı bir hale geliyor.

NİSSAN QASHQAİ ÇOK UYGUN FİYATA GELİYOR

Nissan firması ÖTV muafiyeti listesine girebilmesi için 2023 model Yeni Nissan QashQai için başlangıç versiyonunun fiyatını düşürdü. Böylece bu araç şu anda 1.569.400 TL fiyatla satılıyor. Böylece Yeni Nissan QashQai satın alırken ÖTV muafiyeti devreye girebiliyor. Bu imkan ile beraber ÖTV muafiyet hakkı olanlar sadece 885.000 TL ödeyerek çok üst düzey bir araç sahibi olabiliyorlar. Sıfır kilometre araç satın almanın en kolay yolu haline gelen bu sistem ile beraber Nissan firması elindeki tüm stokları eritmeyin planlıyor.

Öte yandan ÖTV muafiyeti hakkının herkes tarafından kullanılabilecek bir hak olmadığının bilinmesi gerekiyor. ÖTV muafiyeti imkanı sadece yüzde 90 ve üzerinde engeli olan kişilere devlet tarafından verilen bir haktır. Bu hak kişilere 5 yılda bir defa verilmektedir. ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil satın alınmışsa 5 yıl daha bu hak kullanılamıyor. Ayrıca ÖTV muafiyeti ile satın alınan sıfır kilometre otomobillerin 5 yıllık süre içerisinde satılması halinde de devlet muaf olunan ÖTV’yi geri istiyor ve bu satış hiç kazançlı bir hale gelmiyor.