SSK BağKur Emekli Sandığı ve EYT emeklilerine 1 yıl boyunca bedava oldu!

SSK, Bağkur Emekli Sandığı ve EYT emeklilerine güzel haber yine o bankadan geldi. Son dönemlerde bankalar yaptıkları kampanyalarla müşteri sayısını artırmaya çalışıyor. O banka yaptığı açıklamasında emeklilere müjdeyi verdi.
SSK BağKur Emekli Sandığı ve EYT emeklilerine 1 yıl boyunca bedava oldu!

Özel bankalar arasında olan ancak yaptığı kampanyalarla dikkat çekmeye devam eden ING'den güzel haber geldi. Banka, yaptığı açıklamasında emeklilere 1 yıl boyunca ücretsiz olacağını duyurdu. Kampanya detayları ve merak edilenler haberimizde

DETAYLAR AÇIKLANDI

ING Bank, resmi web sitesinden yaptığı açıklamasında maaşını ING’ye taşıyanlara vereceği avantajları tek tek duyurdu. Güncel promosyon ve ek nakit promosyon ödemesinin yanı sıra kart ücretinin de alınmayacağını ifade eden ING promosyon ödemeleri için şunları söyledi:

“SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 15.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 3.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 18.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler”

ING EMEKLİ MÜŞTERİLERİNE MÜJDE

ING Bankası, emekli müşterileri için güzel haberi verdi. Dijital yapılacak işlemlerde para transferlerinde masraf ödenmeyeceğini ifade eden banka kampanya detaylarını şu şekilde duyurdu:

“Dijitalden gerçekleştireceğiniz para transferi işlemlerine masraf ödemezsiniz.

%3,94'ten başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabilir,

3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarından puan toplama koşulu olmadan yararlanabilir,

İlk defa ING Kredi Kartı başvurusu yaptığınızda, ilk 1 yıl kart ücret ödemezsiniz”

ING BANK PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR?

ING Bank, promosyon ödemesinin ne kadar olacağı da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Promosyon ödemelerinin maaşa göre olacağı aktarılırken, güncel miktarlar şu şekilde sıralandı:

  • 10 bin TL’ye kadar maaş alanlara: 6.250 TL
  • 10 bin TL – 15 bin TL arasında maaş alanlara: 10 bin TL
  • 15 bin TL – 20 bin TL arasında maaş alanlara: 12 bin 500 TL
  • 20 bin TL ve üzeri maaş alanlara: 15 bin TL nakit promosyon ödemesi yapılıyor.

Promosyon ödemelerinden yararlanmak isteyen emeklilerin maaşlarını 3 yıl boyunca ING Bank üzerinden alacağını taahhüt etmesi gerekiyor.