Sigaraya peş peşe 3 zam birden geldi! Milyonların belini bükecek yeni sigara zammı açıklandı

Sigara fiyatlarına son dakika yeni zam haberi açıklandı. Sigaraya zam yağmuru cepleri yakarken sigara tiryakilerini illallah dedirtecek combo zam açıklandı.
Sigaraya peş peşe 3 zam birden geldi! Milyonların belini bükecek yeni sigara zammı açıklandı

Sigaraya peş peşe 3. zam! Milyonların belini bükecek yeni sigara zammı açıklandı - Sigara tiryakileri için Mayıs ayı dert ayı olarak kayıtlara geçti. Mayıs ayında sigaraya peş peşe zam yağmuru yaşanırken 3 sigara grubu daha son dakika zam kararı açıklandı.

Sigara fiyatları için 3 grup daha son dakika zam kararı aldığını açıkladı. Sigaraya paket başına 3 TL birden zam geldi. en ucuz sigara paket fiyatı 58 liraya ulaşırken en pahalı sigara paketi ise 75 liraya fırladı.

UCUZ SİGARA KALMADI! SON ZAMLAR SONRASINDA EN UCUZ VE PAHALI SİGARA FİYATLARI LİSTESİ...

Sigayara yapılan son zamlar peş peşe açıklandı. BAT, TT ve Imperial Tobacco sigara gruplarının ürünlerine 3 TL zam yapıldı.

Mayıs ayında gelen zammında ardından BAT grubunun en pahalı sigarası 75 TL, en ucuzu 58 TL oldu. TT grubunun ise en pahalı sigarası 64 lira, en ucuzu 53 TL oldu. Imperial Tobacco grubunun da en pahalı sigarası 70 TL; en ucuzu ise 56 TL'den satılacak. Sigara zammı bugünden itibaren geçerli olacak.

sigara-zammi.jpg

Sigara fiyatlarına gelen zam tiryakileri üzerken sosyal medyada yapılan yorumlarda artık sigaranın sadece cebe değil cüzdana da zararlı olduğu yorumları yapıldı. Sigaraya gelen zamların geri çekilmesini isteyen kişiler tepki gösterirken bazı kişiler ise sigarada vergi indirimi talep ettiler. Sigaradan alınan vergilerin kaldırılması ve böylelikle fiyatının ucuzlatılması istenirken ekonomistler ise en büyük vergi gelirlerinden birinin bu alanda olduğunu belirterek böyle bir düzenlemenin imkansız olduğunu vurguladılar.