Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde Ramazan'a özel konferans

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Emet Meslek Yüksekokulunda “Kutlu Bir Mevsim: Ramazan” konulu bir konferans düzenlendi.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde Ramazan'a özel konferans

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Emet Meslek Yüksekokulu’nda fark ortaya koyan eğitim faaliyetlerine devam ediliyor. Öğrencilere mesleki ve teknik eğitim yanında hayatın her alanında çeşitli bilgilendirme imkanları da sağlayan kurum düzenlenen konferanslar ile de dikkat çekiyor.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Emet Meslek Yüksekokulu eğitim faaliyetleri kapsamında son olarak bir konferans düzenlendi. Öğrencilere yönelik düzenlenen bu konferansta Ramazan ayının faziletleri, bu mübarek günlerde yapılması gerekenler anlatıldı. Öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen konferans etkinliğinde önemli bilgilendirmeler yapıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Emet Meslek Yüksekokulunda “Kutlu Bir Mevsim: Ramazan” başlıklı konferans gerçekleştirildi.

Emet MYO Konferans Salonu'nda düzenlenen, Kütahya İl Müftüsü İrfan Açık'ın konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe Emet MYO Müdürü Öğr. Gör. Vedat Bakır, İlçe Müftüsü İsmail Çınar, personel ve öğrenciler katıldı.

RAMAZAN AYININ FAZİLETLERİ ANLATILDI

Asr-ı Şerif okunmasıyla başlayan ve açılış konuşmasını Öğr. Gör. Dr. Vedat Bakır'ın yaptığı konferansta Müftü İrfan Açık, Ramazan aynın İslam ayındaki yeri ve önemi, Müslümanların bu ayda yapması gerekenler konularında açıklamalarda bulundu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Emet Meslek Yüksekokulu çeşitli alanlarla alakalı olarak konferans etkinliklerine ilerleyen haftalarda devam edecek. Buna dair akademik planlama yapılırken gereken duyuruların yapılacağı açıklandı.