Aydın İncirliova'da tarım makineleri operatörleri belgelerini aldı

Aydın'da iş ve tarım makinesi kullanan operatörlere yönelik olarak düzenlenen mesleki eğitim kursu tamamlandı.
Aydın İncirliova'da tarım makineleri operatörleri belgelerini aldı

AYDIN (İHA) - İncirliova Ziraat Odası ve Belgesem İş ve Tarım Makineleri Operatör Yetiştirme Kursu işbirliği ile hayata geçirilen tarım makineleri operatörlük kursu tamamlandı. Kursu başarılı şekilde tamamlayan operatörlere belgeleri düzenlenen törenle teslim edildi.

Aydın'da Belgesem İş ve Tarım Makineleri Operatör Yetiştirme Kursu, belediyeler ve ziraat odaları ile birlikte hayata geçirdiği protokollerle verdiği eğitimlerin sonunda tarım sektöründeki kalifiye eleman ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Bu çerçevede İncirliova Ziraat Odası işbirliğiyle gerçekleştirilen tarım makineleri operatörlük kursunu başarıyla tamamlayan adaylar da belgelerini almaya hak kazandı.

TARIM MAKİNESİ OPERATÖRLERİ BELGESİNE KAVUŞTU!

Belgesem İş ve Tarım Makineleri Operatör Yetiştirme Kursu ile İncirliova Ziraat Odası işbirliğiyle gerçekleştirilen tarım makineleri operatörlük kursunu başarıyla tamamlayan adaylar operatörlük belgelerine kavuştu. Yoğun katılımla gerçekleştirilen eğitimlerin ardından belge almaya hak kazanan adaylara belgeleri, İncirliova Ziraat Odası adına Emrah Sayın ve Belgesem’in kurucularından ve eğitmenlerinden olan Yüksek Öğretmen Okan Sezgin tarafından teslim edildi.

Kursa katılan ve eğitim gören iş ve tarım makineleri operatörleri belgelerini alarak mesleki anlamda büyük avantaj kazanırken ülkemizde tarım sektörünü desteklemek amacı ile nitelikli iş gücüne olan ihtiyacın artış gösterdiği ifade edildi.