Başkan Çakın'dan Genç Kuşak Akademi'ye ziyaret

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Genç Kuşak Akademi’yi ziyaret ederek gençlere ve öğretmenlere başarılar diledi.
Başkan Çakın'dan Genç Kuşak Akademi'ye ziyaret

Uşak Belediye Başkanı kısa bir süre önce resmi açılışı yapılan Genç Kuşak Akademi’yi ziyaret etti. Yapılan yatırımdan gençlerin nasıl yararlandığını birebir görmek isteyen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın öğrencilerle de görüşme imkanı buldu. Öğrencilerin isteklerini dinleyen Başkan Mehmet Çakın yapılan projeden çok sayıda gencin yararlanıyor olmasından büyük bir memnuniyetlik duydu.

BAŞKAN ÇAKIN ZİYARET ETTİ!

Gençlerin yoğun ilgisinin sürekli hale gelmesinden hoşnut kalan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Merkezimiz açıldığı günden itibaren gençlerimiz tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Genç Kuşak Akademi’yi gençlerimiz için açtık. Yaptığımız ve önemsediğimiz bu projeden gençlerimizin etkin bir şekilde faydalanıyor olmaları bizleri memnun edip gençler için yeni projeler yapmamız için bizi teşvik ediyor.” dedi.

1-001.jpg

Genç Kuşak Akademi’den henüz yararlanmaya başlamayan gençlere de seslenen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Biz bu merkezimizi gençlerimiz için kurduk. Uşak’ın gençleri daha iyi olanaklardan faydalansın istiyoruz. Onlara merkezimizde her türlü imkanı sunuyoruz. Kendisini geliştirmek isteyen gençler Uşak Belediyesi’ni yanlarında görüyorlar. Büyük bir ilgi var ve bundan da hoşnutuz. Ancak yine de merkezimizden faydalanmayan gençlerimiz varsa onları da buraya davet ediyorum. Tüm gençlerimiz bu imkandan yararlanmalıdır. Ayrım yapmaksızın Uşak’ın tüm gençleri bu kentin yarınıdır.” ifadelerini kullandı.

2-001.jpg

Genç Kuşak Akademi’nin dershane hizmetinden yararlanan gençleri ve öğretmenleri de ziyaret eden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın çalışmalarda kolaylık dileyerek yoğun temposuna gençler için verdiği aranın ardından devam etti.