Sami Samancı

Sami Samancı

UŞAKLI YAZARDAN MEKTUP VAR !

Ne güzeldir mektuplar, bin heyecan ile açıp bir nefeste okuruz..
Hepimizin yaşamlarını irdelediğimiz de her birimizin yaşam hikayesinden  bir nitelikli ve tesir edici romanlar çıkabilir aslında..
Ben kısa bir dönem Uşak Neva TSM korosuna dahil oldum, ora da güzel dostluklar kazandım.. Neva topluluğun da değerli koro şefimiz Murat Şahintürk gibi bir değer ve koris arkadaşlarımla yaptığımız çalışmaları unutamıyorum..

Şimdiler de, İstanbul’da  Seda Gökkadar  yönetiminde ki Tuzla TSM topluluğuyla yollarımız kesişti..

SEDA GÖKKADAR
İTÜ Konservatuar Şan Bölümü mezunu...Egıtımı sırasında Tülun Korman ,Alaaddın Yavaşça,Selahattın İçli....gıbı onemli hocalardan dersler aldı...1999 yılında TRT İstanbul Radyosunda Ses Sanatcısı olarak goreve başladı...

TRT nin konser,bant kayıtları canlı yayınlarında ve muzık eglence programlarında gorev yaptı...
TRT nin önemlı programlarından Akşam Sefası programına 9 yıl solıst olarak calıstı...
TRT Müzik kanalı kurulusundan ıtıbaren 2 yıl(2009-2011)bu kanalda müzık eglence programları sunuculugunu üstlendi(Gecenın Sesi,Radyo Günleri,Stüdyo 1) 
2018 yılbası programını TRT Müzik ekranlarınla Seda Gökkadar-Mustafa Keser bırlıkte sunmuslardır...

Uzun yıllar Tımur Selcukla calışmış konserler vermıstır,Istanbul Sazkar Toplulugunun Solıstlıgını yapmıs bu grupla da yurt ıcı ve yurtdısında konserler duzenlemıslerdır...
Sesıyle kultur ve yardım amaclı bırcok album calısmasına katkıda bulundu...

Tuzla Beledıyesı TSM Korosu eğıtmenlığini 19 yıldır yurutmekte ve Tuzla İlçesınde basarılı konserler vermektedır...

Yenı yıl da (2019 ocak)SADÂ adlı bır türk sanat müziği Solo album calısmasıyla Sanat Müziği severlerle bulusmaya hazırlanmaktadır...


TRT disiplininin aynısını yönetiminde ki korosuna da uygulayıp mükemmelliyetcilik duygusunu bizlere en iyi şekilde yansıttığı kanaatindeyim..
O nitelikli ve çok değerli bir ses..şimdilerde, yukarıda da bahsettiğim üzere yeni bir albümü çıkacak, yeni yılın ilk doğacak bebeği gibi ocak ayının ilk günlerinde müzikseverlerle buluşmaya hazır albümü..
Bu durum bana, benim ilk romanım da duyduğum heyecanımı anımsattı, uzun zaman emek sarfedilmiş bir uğraşın sonucu eliniz de emeğinizin ürünü sonrası okuyucu ve dinleyiciyle buluşturma aşaması..
En heyecan duyduğumuz, sabır ve ümitlerimizin doruklara çıkabildiği uzun bir zaman yolculuğuna ilk adımdır bu yolculuk...
O zaten kendi dalın da etkinliğini ve yetkinliğini katmer katmer ispatlamış bir değerli sanaçımız..
Ben sevgili Seda Gökkadar’ın, SADÂ isimli albümüyle arzu ettiği başarıya da ulaşmasını gönülden destekliyorum..
Dualarım onunla..

Önceki ve Sonraki Yazılar
Sami Samancı Arşivi

Garip

24 Kasım 2022 Perşembe 09:55