Uşaklı baba oğlun görüntüleri sosyal medyada tıklama rekorları kırdı

Oğlu İsmail Yasir Can ile birlikte Kabaklar Köyü’nde namaza giden baba Yasin Can, namaz sonrası çektiği görüntülerle bir anda Türkiye’nin gündemine oturdu. Görüntülerinse Uşak’tan olduğu öğrenildi.
Uşaklı baba oğlun görüntüleri sosyal medyada tıklama rekorları kırdı

Babasıyla birlikte gittiği camide uyuyakalan minik çocuğun, cami imamı ve babası tarafından uyandırılmaya çalışıldığı görüntüler sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Büyük yankı uyandıran ve izleyenleri gülümseten görüntülerinse Uşak’ın Kabaklar Köyü’nde çekildiği öğrenildi.

Namaz kılarken uyuyakalan oğlunu uyandırma çabalarını cep telefonu kamerasıyla kaydeden baba Yasin Can, tebessüm bırakan videoyu sosyal medya hesabı üzerinden, “Ne güzeldir secde, sen yerin dibine fısıldarsın, gökyüzünden duyulur...” notunu ekleyerek paylaştı.

Yapılan paylaşım bir anda beklenmedik bir etkiyle sosyal medyada ve ulusal basında yer buldu.

Konuyla alakalı yaşadığı şaşkınlığı paylaşan Baba Yasin Can, beklenmedik bir şekilde videonun yayıldığını kaydederek, “Böyle bir şey olacağını hiç düşünmemiştik. Bir anda ulusal basında ve pek çok sosyal medya grubunda görüntüleri gördük. Oldukça şaşırdık.” dedi.

Sosyal paylaşım platformlarında kendilerinin Afyonkarahisar’da, Kütahya’da ve Manisa’da olduğuna yönelik farklı yorumlar bulunduğunu kaydeden baba Can, sosyal medyanın gündeminde yer alıyor.

İlgili Haberler