Uşak’ın Markası 4. Şubesini Açtı

Kısa bir süre önce çevre düzenlemeleri yapılan ve kullanışlı bir alan haline getirilen Milli Egemenlik Parkı’nda Çayzade’nin 4. şubesi kapılarını açtı.
Uşak’ın Markası 4. Şubesini Açtı

Uşak Belediyesi tarafından kente kazandırılan, uygun fiyatlandırması ve kalitesiyle halkın en uğrak mekanları arasına giren Çayzade’nin 4. şubesi açıldı. Zabıta parkı olarak da bilinen Milli Egemenlik Parkı’nın yeni dizaynı ve dikkat çeken yapısının yanı başına kazandırılan sosyal tesis Uşak halkını ağırlamaya başladı. Özellikle Diş Hekimliği Fakültesi’nde eğitim gören öğrenciler için şimdiden tercihe dönüşmüş durumda olan Çayzade 4, Diş Hekimliği Fakültesi hastalarının da yeni dinlenme alanı haline geldi.

Yapısıyla göz dolduran yeni Çayzade, geniş menüsüyle ve barındırdığı vip odasıyla da ilgi topluyor. Özel misafirlerin ve kalabalık grupların kullanımına sunulacak olan vip odası aynı zamanda küçük çaplı toplantılara da ev sahipliği yapabilecek.



Yenilenen yapısıyla kente kazandırılan Milli Egemenlik Parkı ve Çayzade 4’e öğrencilerin kolay ulaşımı içinse okul bahçesinde yer alan duvarın bir kısmı kaldırılarak yeni bir kapı açıldı.

SOSYAL YAŞAMA DOKUNAN HİZMET

Sosyal yaşam alanları konusunda yeniliklerini ortaya koymaya devam eden Uşak Belediyesi, eski haliyle halk tarafından çok fazla kullanılmayan ve korku uyandıran Milli Egemenlik Parkı’nı çevre düzenlemeleri yaparak yeniden halkın hizmetine açtı.



Şehrin merkezinde yeni bir sosyal donatı olan park ile insanların gün içindeki yorgunluklarını atıp dinlenebileceği temiz bir alan sunuldu. Güvenliklerin yer aldığı park alanında ayrıca kitap banklar, özel tasarım bir yol, çocuk park alanı ve mescit de yer alıyor.

İlgili Haberler