Uşak Güvende asayiş uygulaması devam ediyor

Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan şubelerde görev yapan birçok polisin katılımıyla Uşak Güvende uygulaması kararlılıkla devam ediyor. İşte bu uygulama kapsamında yapılan çalışmalar.
Uşak Güvende asayiş uygulaması devam ediyor

Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı bulunan şubelerde görev yapan birçok polisin katılımıyla düzenlenen Uşak Güvende uygulaması devam ediyor. Kararlılıkla devam eden uygulama kapsamında yapılan çalışmalar ise Uşak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklandı. Asayiş uygulaması kapsamında yapılan denetim ve kontroleller Emniyet Müdürlüğü tarafından tek tek açıklandı. İşte detaylar. 

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ne bağlı bulunan şubelerden birçok polisin de katılmış olduğu bu uygulamanın adı Uşak Güvende uygulaması. Bu uygulama kapsamında Uşak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar ise açıklandı. İşte detaylar haberimizde yer alıyor. 

Uşak ile ilgili son dakika gelişmelerini yakından takip etmek için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri kısa sürede sizlere sunmak için çalışıyoruz. 

UŞAK GÜVENDE UYGULAMASI DETAYLARI

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan Uşak Güvende uygulaması kapsamında yapılan kontroller ve denetimler şu şekildedir;

  • 491 şahıs sorgulandı
  • 14 Umuma açık mekan kontrol edildi
  • 1 aranan şahıs yakalandı.
  • 53 Litre kaçak alkol,
  • 1 Adet muşta,
  • 1 Adet bıçak,
  • 3 işyerine de idari işlem uygulama işlemleri gerçekleştirildi.

 Bu tarz Uşak haberlerinden ve son dakika haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel Uşak gelişmelerini yakından takip ediyoru ve www.usakgundem.com haber sitemiz üzerinden en kısas sürede sizlere sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler