Uşak Modafest'in program takvimi ve konukları belli oldu!

Uşak Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığı Modafest'in başlangıç tarihi ile konukları belli oldu. Program takvimi detaylı olarak açıklanırken tüm Uşaklılar da Modafest'e davet edildi.
Uşak Modafest'in program takvimi ve konukları belli oldu!

Uşak Modafest'in program takvimi ve konukları belli oldu! - Uşak Belediyesi, kentte çeşitli etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Belediyenin bünyesinde oluştutulan Kadın Koordinasyon Merkezi’nin (UKAMER) düzenleyeceği Uşak ModaFest’in başlangıç tarihi ve program akışı belli oldu. Moda, sağlık, güzellik, sanat gibi pek çok konuda uzman isimlerin ağırlanacağı Modafest'e ünlü sanatçılar da katılacak. ModaFest için hazırlıklar başlarken birrbirinden özel etkinliklere ve katılımcılara yönelik sürpriz çekilişlere ev sahipliği yapacak olan ModaFest'in tarihi açıklandı. 

MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Uşak'ta düzenlenecek olan Modafest 10, 11, 12 ve 13 Haziran tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi karşısında bulunan etkinlik alanında ve Atapark konser alanında Uşaklılarla buluşacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, festivalin programı paylaşıldı. Programa göre festival; 10 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’de yapılan kokteyl programıyla onur konuğu Hülya Koçyiğit eşliğinde açılacak. Saat 20.00’de ise moda tutkunlukları gözlerini sahneden alamayacak. Moda Festivali’nin ilk defilesi, kültürel ve geleneksel değerleri podyuma en güzel haliyle yansıtacak. Süper Model Tülin Şahin öncülüğünde ‘Geçmişten Günümüze Anadolu Kadınları Defilesi’ Uşaklıların beğenisine sunulacak.

10 Haziran’da Tutku Seramik Atölyesi, 11 Haziran’da Batik Atölyesi, 12 Haziran’da Ebru Sanatı ve 13 Haziran’da ise Polyester Atölyesi festival boyunca 13.00-17.00 saatleri arasında vatandaşlarla bir araya gelecek. 

ŞEF ARDA TÜRKMEN'DE FESTİVALE KATILACAK

ModaFest, etkinlik süresince birbirinden farklı alanlarda konularında uzman kişileri bünyesinde misafir edecek. Bu kapsamda ünlü şef Arda Türkmen, 11 Haziran Pazar günü saat 15.00’de marifetlerini ve geleneksel yemeklerin püf noktalarını, ModaFest sahnesinden paylaşacak. 11 Haziran Pazar günü saat 17.00’de ise ModaFest’te aileler ve çocuklar moral bulacak. Başaralı yazar Hakan Mengüç, iletişim ve motivasyonla ilgili verdiği bilgilerle özellikle konu hakkında kafasında soru işaretleri bulunan vatandaşlara yol gösterecek.

Festivalin ikinci günü, Türk popunun ünlü sesi Tuğçe Kandemir’in konseri ile noktalanacak. ‘Bu Benin Öyküm’ ve ‘Ah Ellerim Kırılaydı’ gibi şarkılarla son yıllarda dillere destan olan Kandemir, 11 Haziran Pazar günü saat 21.00’de, Atapark konser alanında Uşaklı sevenleriyle buluşacak. Güzellik Uzmanı Şems Arslan’da bu etkinlikte Uşaklılarla buluşacak olan çok sayıda değerli isimden biri olacak. 12 Haziran Pazartesi saat 15.00’de başlayacak olan söyleşi de Arslan, güzel bir cilt ve sağlıklı yaşam için gerekli olan yöntemleri ModaFest’te anlatacak.

Festivalin üçüncü gününde, saat 18.00’de darbukanın kraliçesi Ceren Özdemir sevenleriyle buluşacak. Ardından saat 19.00’da Uşak Berberler ve Kuaförler Odası sahneyi devralarak birbirinden ilginç ve iddialı saçlar tasarlayacak.  Yetenekli taklitleriyle hayranlarını kahkahaya boğan, yurtiçi ve yurtdışı stand-up gösterileriyle birçok başarıya imza atan Sefa Doğanay 12 Haziran Pazartesi günü saat 20.00’de sevenleriyle buluşacak. Hemen ardından sahneyi devralacak Uşak Belediyesi Kent Orkestrası saat 21.00’de Atapark konser alanında ‘Kenan Doğulu Şarkıları’nı seslendirerek geceyi sonlandıracak.

ATÖLYELER KURULACAK

Ünlü oyuncu Derya Baykal, artan materyallerden kullanılabilir ürünler elde edebileceğinizi göstermek ve atık malzemeleri geri dönüştürerek nasıl değerlendirebileceğinizi anlatmak için13 Haziran Salı günü saat 16.00’da ModaFest’te olacak. Geleneksel doğal dokuma kumaşların kullanıldığı, el sanatlarının yöresel ve kültürel karakteristiğini koruyarak güncel, yenilikçi ve özgün tasarımlarla hazırlanan altın değeri kıyafetlerin sergileneceği ‘Türk Dokumları Defilesi’ 13 Haziran Salı günü saat 19.30’da ModaFest’te modanın tutkunlarıyla buluşuyor.

Festivalin son gününde ise muhteşem sesi ve şarkılarıyla ülke müziğinin gözde isimlerinden olan Mustafa Ceceli, 13 Haziran Salı günü saat 21.00’de Atapark’ta sevenleriyle buluşuyor. 

4 gün boyunca, Uşak’ta faaliyet gösteren birçok mağazanın standı, etkinlik alanında saat 11.00 itibariyle ilgililerini bekleyecek.  

İlgili Haberler