Uşak'ta kaçak silah operasyonu! 1 kişi tutuklandı

Uşak'ta emniyet güçleri tarafından yapılan silah kaçakçılığı operasyonunda 1 kişi tutuklandı.
Uşak'ta kaçak silah operasyonu! 1 kişi tutuklandı

Uşak'ta polis ekiplerince yapılan operasyon ile bir kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Yakalanan bu şüpheli daha emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye gönderildi. Burada mahkemesi görülen şüpheli tutuklanarak cezavine gönderildi. İşte detaylar.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Orgazine Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından gerçekleştirilen silah kaçakçılığı operasyonunda 1 kişi yakalandı. Ekipler tarafından düzenlenen operasyon ile belirli adreslere baskınlar yapıldı. Ardından 1 şüpheli yakalanarak emniyete götürüldü.

Uşak'taki son dakika haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel Uşak haberlerini yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmak için çalışıyoruz. 

UŞAK'TA SİLAH KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından silah kaçakçlığı operasyonu düzenlendi. Bu operasyon ile belirli adreslere baskınlan düzenlendi. Bu baskınların ardında bir şüpheli şahıs yakalandı.

Emniyette sorgusunun tamamlanması ve sağlık ekipleri tarafından kontrol edilmesinin ardından adliyeye gönderildi. Daha sonra gönderilmiş olduğu hakimlik tarafından tutuklanarak cezavine gönderildi.

Söz konusu operasyonda yapılan arama ve kontrollerde toplamda 63 ruhsatsız tabanca, 9800 TL ve 1200 Amerikan Doları ele geçerildi. 

Uşak Emniyet güçleri tarafından yakalanan şahıs gönderilmiş olduğu hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uşak'tan son dakika haberleri için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler