Üniversiteye kadın erkek sözleşmeli personel alımı başladı!

Personel alım ilanlarını takip edenlere güzel haber sabah saatlerinde geldi. Aktarılan son habere göre üniversiteye kadın erkek sözleşmeli personel alımı başladı. KPSS puan şartının arandığı personel alımında detaylar da belli oldu.
Üniversiteye kadın erkek sözleşmeli personel alımı başladı!

Aktarılan son habere göre alımların Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ne yapılacağı belirtildi. 139 sözleşmeli personellerin içerisinde hastane personellerinin de olduğu aktarıldı. Başvuru şartları neler? Son başvuru tarihi ne zaman?

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan personel alımında genel ve özel şartlar belirtildi. Genel başvuru şartları şu şekilde:

  • TC vatandaşı olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • TCK’da belirtilen suçlardan mahkum olmamış olmak
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin olmaması
  • Akıl hastalığının olmaması
  • Gece ya da gündüz vardiyalı çalışmaya engeli olmamak
  • 18 yaşını doldurmuş olmamak
  • Güvenlik soruşturması ya da arşiv araştırmasının olumsuz olarak geçmemesi

Bunların yanı sıra yayımlanan ilanda alım yapılacak meslekler için özel şartlar da yer almaktadır. Başvuruda bulunmak isteyenler Resmi Gazete’de ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde sona erecektir. Başvurusu hatalı ya da eksik olan adayların başvurularının kesinlikle kabul edilmeyeceği belirtildi.

HANGİ MESLEKLERDEN ALIM YAPILACAK?

Alımların hangi mesleklerden olacağı da merak konusu oldu. Yayımlanan ilan içerisinde alım yapılacak mesleklerden bazıları şu şekilde:

"Hemşire, tıbbi sekreter, anestezi, mühendis, güvenlik, iklimlendirme ve soğutma, sıhhi tesisat, ziraat teknikeri, elektrik-elektronik teknolojisi, inşaat teknikeri, harita teknikeri, elektrik teknikeri, bilgisayar teknikeri, temizlik personeli"

İlginizi çekebilecek özel başvuru şartları:

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yayımlanan ilan içerisinde başvuru şekli de ayrıca ifade edildi. Üniversitenin web sitesi üzerinden belirtilen linkten e-devlet şifresi kullanarak 18 Mart tarihine kadar başvurularınızı yapabilirsiniz. Başvurusu onaylanan adayların daha sonra site üzerinden yayımlanan ilanda ilan edileceği de ayrıca açıklandı.