Türkiye geneli KPSS’siz mülakatsız BEKÇİ ALIMI | Online başvurular 16.00’da başladı 18 yaş üstü başvursun

Bekçi alımlarını takip edenler için İŞKUR üzerinden güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre Türkiye geneli KPSS'siz mülakatsız bekçi alımı başladı. Başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar ve genel şartlar tek tek açıklandı.
Türkiye geneli KPSS’siz mülakatsız BEKÇİ ALIMI | Online başvurular 16.00’da başladı 18 yaş üstü başvursun

İş arayanların en sık araştırdığı konuların başında bekçi alımı geliyor. Türkiye geneli bekçi alımı İŞKUR üzerinden başladı. Alımların özel sektörde olması ve inşaat yeri bekçisi kadrosu için olması sebebi ile KPSS puan şartı aranmayacak, kamudaki gibi bir mülakat yapılmayacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru şartları açıklandı. Adayların başvuruda bulunması için genel başvuru şartlarını taşıması gerekiyor. İşte bekçi alımı için gerekli olan özel şartlar:

  • TC vatandaşı olmak
  • En az 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olması
  • Görevini yapmasına engel olabilecek bir akıl hastalığının olmaması
  • En az ilkokul mezunu olmak
  • Vardiyalı ve ayakta çalışmaya uygun olabilmek

ekran-goruntusu-2024-03-13-164654.png

Genel olarak bekçi alımlarında adaylarda bu şartlar aranmaktadır. Şartları taşıyanlar özel şartlar için ilanların içeriğini incelemesi gerekmektedir. Başvuru şartlarını taşıyanlar İŞKUR üzerinden online olarak başvurularını tamamlayabilir.

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuruların online olarak alınacağı ifade edildi. Adaylar TC kimlik numarası ve şifreleri ile İŞKUR üzerinden giriş yaparak ilanları inceleyebilirler. Son başvuru tarihi her ilan için farklılık gösterdiği unutulmamalıdır. Bu sebeple adayların hem özel şartları hem de son başvuru tarihlerini iyi bir şekilde incelemesi gerekiyor.

Alımlar İŞKUR üzerinden özel sektöre yapılacak. Kamu kurumlarına yapılacak bekçi alımları için bizleri takip edebilirsiniz.