Hastanelerde çalıştırılmak üzere deneyimli deneyimsiz HASTA DANIŞMANI alımı başladı KPSS şartsız 18-60 yaş arası

Hastane personel alımlarını takip edenlere İŞKUR üzerinden güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre hastanelerde çalıştırılmak üzere hasta danışmanı alımı başladı. Başvuruda bulunmak isteyenler başvurularını online olarak yapabilecek.
Hastanelerde çalıştırılmak üzere deneyimli deneyimsiz HASTA DANIŞMANI alımı başladı KPSS şartsız 18-60 yaş arası

Hastanede çalışmak isteyenler için İŞKUR üzerinden yemi ilanlar yayımlanmaya devam ediliyor. Aktarılan son habere göre son olarak hastane çalışmak isteyenler için hasta danışmanı alımı yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar belli oldu.

HASTA DANIŞMANI ALIMI YAPILACAK

Hastanelerde çalışacaklar için kaçıramayacakları bir personel alım haberi geldi. İŞKUR üzerinden yayımlanan son personel alım haberine göre İŞKUR üzerinden hasta danışmanı alımı yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuruların online olarak yapılacağı belirtildi.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için özel ve genel başvuru şartları tek tek açıklandı. Genel başvuru şartları her ilan için aynı olmakla birlikte özel başvuru şartları ilanların içeriğine göre farklılık gösterebilmektedir. Alımlarda başvuruların online olarak yapılacağı personel alımında genel şartlar şu şekilde:

  • TC vatandaşı olmak
  • En az lise mezunu olmak
  • En az 18 en fazla 60 yaşında olmak (Yaş ve eğitim şartları ilanlara göre farklılık gösterebilmektedir. Bu sebeple ilanların içeriğinin özel olarak incelenmesi önerilmektedir)
  • Başvuru tarihi itibarıyla ilanın yayımlandığı il içerisinde ikamet ediyor olmak
  • Genel olarak başvuru şartları bu şekildedir. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları halinde özel başvuru şartlarını ilanların içeriğinden takip edebilirler.

ekran-goruntusu-2024-03-12-121757-001.png

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

BAŞVURULAR ONLİNE OLARAK YAPILACAK

Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuruların online olarak alınacağının altı çizildi. Adaylar TC kimlik numaraları ve şifreleri ile İŞKUR'a giriş yaparak ilanları takip edebilecek. Başvurusu olumlu olan adaylara başvuruyu yayınlayan şirketler tarafından geri dönüş yapılacak.