B sınıfı ehliyeti olanlar için başvurular online başladı! 15 Mart’a kadar başvurular alınacak

Ehliyeti olup, kamu personel alımlarını takip edenler için güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre B sınıfı ehliyeti olanlar için başvuruların online olarak başladığı belirtildi. 15 Mart tarihine kadar devam edecek olan başvurular için şartlar belli!
B sınıfı ehliyeti olanlar için başvurular online başladı! 15 Mart’a kadar başvurular alınacak

Kamu personel alımlarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen İŞKUR'dan güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden personel alımı başladı. Kamu kurumuna B sınıfı ehliyeti olan personeller alınacak. Şoför kadrosu için yapılacak alımlarda adayların taşıması gereken şartlar da ayrıntılı olarak açıklandı.

ŞOFÖR ALIMI YAPILACAK

Ehliyeti olup kamuda şoför olarak çalışmak isteyenlerin kaçıramayacağı bir personel alım duyurusu geldi. İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımında adayların taşıması gereken şartlar ve son başvuru tarihi duyuruldu. Başvuruların sadece online olarak alınacağı personel alımında detaylar şu şekilde:

ekran-goruntusu-2024-03-11-113717.png

BAŞVURULAR BAŞLADI

Kamuda çalışmak isteyenler için başvuruların başladığı açıklandı. Adayların belirtilen genel ve özel şartları taşıması halinde 15 Mart tarihine kadar başvurularını tamamlayabilecekleri belirtildi. Başvurular için son tarihin 15 Mart olduğunun altı çizilirken, gerekli özel şartlar da madde madde açıklandı.

Yayımlanan ilan içeriğinde adayların taşıması gereken özel şartlar da yer aldı. İşte Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı’na yapılacak şoför alımı için belirtilen şartlar:

  • Kozaklı ikametgah şartı
  • Mezuniyet diploması
  • B sınıfı ehliyet
  • İleri sürüş teknikleri sertifikası
  • İlan tarihinden sonra alınan sertifikası kabul edilmeyecektir.

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

Adayların belirtilen bu belgelere sahip olması ve istenilen özellikleri taşıyabiliyor olması gerekmektedir. Şartları taşıyanlar başvurularını online olarak tamamlayabilecek. Başvuruların İŞKUR üzerinden online olarak yapılacağı personel alımında KPSS puan şartının aranmayacağının da altı çizildi. Daimi olarak yapılacak personel alımında adayların belirtilen şartlara haiz olması gerektiği belirtildi.