Tunç ve Dağ davetlileri kendilerine hayran bıraktı

AK Parti Uşak eski Milletvekili Dr. Âlim Tunç, oğlu Furkan Tunç’u evlendirdi. Kaan Düğün Salonu’nda yapılan düğüne, AK Parti üst düzey yöneticileri, Uşak’ın önde gelen bürokratları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Tunç ve Dağ davetlileri kendilerine hayran bıraktı

Düğünde, damat babası Alim Tunç ve AK Parti İzmir Milletvekili, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve AR-GE’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın oynadığı İslamoğlu oyununu davetliler hayranlıkla izledi.

AK parti Uşak eski Milletvekili Dr. Alim Tunç, oğlu Furkan Tunç ile gelini Edanur Aydın için dillere destan bir düğün düzenledi.

Düğüne; AK Parti İzmir Milletvekili, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve AR-GE’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Grup Başkan Vekili-MYK Üyesi Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Milletvekilleri; İsmail Güneş ve Mehmet Altay, AK parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul ve çok sayıda davetli katıldı.


 

Uşak Belediyesi Şehir Orkestrası tarafından çalınan müzikle eğlenen davetliler damat babası Alim Tunç ve aslen Manisa’nın Demirci ilçesinden olan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın ahenk içerisinde oynadığı “İslamoğlu” oyununa hayran kaldı.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler