SON DAKİKA Tarım Bakanlığı 1500 işçi alımı yapıyor! Tarım Bakanlığı işçi alım başvuru şartları neler, alım ne zaman?

Tarım Bakanlığı 1500 işçi alımı için güzel haber geldi. İş arayan ve kamu kurumlarında görev almak isteyenler için Tarım Bakanlığı'ndan duyuru geldi. Aktarılan son habere göre Tarım Bakanlığı 1500 işçi alımı yapıyor! Başvuru şartları neler?
SON DAKİKA Tarım Bakanlığı 1500 işçi alımı yapıyor! Tarım Bakanlığı işçi alım başvuru şartları neler, alım ne zaman?

Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 tarım işçisi alımı ile gündem oldu. Konuya ilişkin son dakika açıklaması Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından geldi. Bakan Yumaklı, yaptığı açıklamasında 1500 işçi alımı yapılacağını açıkladı. Başvuru şartlarına ilişkin merak edilen detaylar ve bakanın açıklaması haberimizde

TARIM BAKANLIĞI 1500 TARIM İŞÇİSİ ALIMI

1500 tarım işçisi alımı ne zaman başlayacak? Başvuru şartları neler, başvurular nereden alınacak? Tarım Bakanlığı 1500 tarım işçisi alımı için beklenen açıklama geldi. Aktarılan son habere göre Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, şu açıklamayı yaptı:

“Tarım ve Orman Bakanlığı ailemizin gücüne güç katmaya devam ediyor; geçtiğimiz aylarda duyurduğumuz 1500 tarım işçisi alımına ilişkin süreci başlatıyoruz. Yeni mesai arkadaşlarımız için şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun”

ekran-goruntusu-2024-02-13-144033.png

PERSONEL ALIMI BAŞLADI

Tarım Bakanlığı’na bağlı olarak çalışmak isteyenler için beklenen Tarım Bakanlığı 1500 tarım işçisi alım haberi geldi. Bakan Yumaklı, yaptığı açıklamasında başvuruların 13 Şubat – 19 Şubat tarihleri arasından İŞKUR üzerinden yapılacağını ifade etti.

ekran-goruntusu-2024-02-13-144301.png

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIM ŞARTLARI

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alım şartları belli oldu. Farklı meslekler için yapılacak personel alımlarında adayların alıma ilişkin özel şartları taşıması gerekiyor. Bulaşıkçı, laboratuvar temizlik işçisi tarım işçisi, bahçe bakım elemanı gibi çeşitli meslekler için alım yapılacak. Şartları ilanların içerisine tıklayarak öğrenebilirsiniz.