BAŞVURU EKRANI SABAH 09.00’DA AÇILDI KPSS 55 puanla memur alımı başladı

İş arayanlara güzel haber bugün Resmi Gazete’den geldi. Aktarılan son habere göre Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre Üniversiteye 4/B sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular bugün başladı. İşte detaylar
BAŞVURU EKRANI SABAH 09.00’DA AÇILDI KPSS 55 puanla memur alımı başladı

Yayımlanan son personel alım haberinin detaylarına göre Iğdır Üniversitesi bünyesine personel alımı yapılacak. Sözleşmeli kadrosu için yapılacak alımda başvurular 12 Şubat tarihinde başlayacak ve 27 Şubat tarihine kadar devam edecek. Başvurular içerisinde 4 kişinin işe sözleşmeli olarak alınacağı açıklandı.

Başvuru takvimi için yapılan duyurusu şu şekilde:

ekran-goruntusu-2024-02-12-142830.png

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Personel alımına ilişkin yapılan açıklamada detaylar şu şekilde ifade edildi:

“657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında sözleşmeli personel olarak istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” ın ek 2 nci maddesinin (b) fıkrası uyarınca yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle 4 (dört) adet sözleşmeli personel alımı yapılacaktır”

HANGİ MESLEKLER İÇİN ALIM YAPILACAK?

En az KPSS 55 puanla yapılacak personel alımında kadro dağılımı ve istenilen mezuniyet bilgisi şu şekilde:

ekran-goruntusu-2024-02-12-142704.png

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvuruların ne zaman ve nasıl yapılacağı da merak ediliyor. 12 Şubat tarihinde başlayan başvurular 27 Şubat tarihine kadar devam edecek. Başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuru süresi içerisinde istenilen evrakların müracaat süresi içerisinde teslim edilmesi gerekiyor.

Yayımlanan diğer personel alım haberleri:

Üniversite, yaptığı açıklamasında süresi içerisinde eksik belge teslim edenlerden sorumlu olunmayacağını belirtti. Başvuru adresinin, ““IĞDIR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ (Personel Daire Başkanlığı) Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü Rektörlük Binası Kat 3” olduğu ifade edildi.