Nagihan Survivor’dan ayrıldı mı? Nagihan diskalifiye mi oldu, sağlık durumu nasıl?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programları arasında olan Survivor All Star 024 yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor'da geçtiğimiz haftalarda talihsiz bir kaza geçiren Nagihan Karadere gündem oldu.
Nagihan Survivor’dan ayrıldı mı? Nagihan diskalifiye mi oldu, sağlık durumu nasıl?

Tv8 ekranlarında hemen hemen hafta içi her gün yayınlanan Survivor All Star’da önemli isimler arasında olan Nagihan Karadere, geçtiğimiz haftalarda önemli bir kaza geçirmişti. Sevenleri tarafından sıkça araştırılan Nagihan Karadere diskalifiye mi oldu? Nagihan Karadere sağlık durumu nasıl? soruları sıkça araştırılıyor.

Survivor Nagihan Karadere’nin diskalifiye olup olmadığı merak konusu oldu. Dokunulmazlık oyununda ters bir hareket yaparak dizini sakatlayan Nagihan yaklaşık 1 haftadır ekranlarda yok. İzleyenler iddialı yarışmacı olan Nagihan’ın yarışmacının elenip elenmediğini merak ediyor.

SURVİVOR NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Acun Ilıcalı Nagihan son durum ile ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"Nagihan ile büyük ihtimalle bir iki gün içerisinde baş başa bir konsey daha yapacağız kendisinin karar vermesi gerekecek karar ona kalacak herhalde çünkü doktorlardan net şekilde problem yaşar raporu gelmedi ancak sakatlığıyla ilgili oynarsa artabilir. Bu sakatlıkla da nasıl oynarsın gibi bir durum. Baş başa bir konsey yapacağız bakalım. Ben ona seneye de katılabilir isterse diyeceğim"

SURVİVOR NAGİHAN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Survivor Nagihan’ın tedavisinin devam ettiği ve kısa süre içerisinde sağlık durumuna ilişkin Acun Ilıcalı’nın yeni bir açıklama yapması bekleniyor.

İlginizi çekebilecek diğer güncel haberlerden bazıları:

Survivor All Star’dan son olarak Pınar ile kavga eden Sema Aydemir diskalifiye edilmişti. Nagihan’ın diskalifiye edilip edilmeyeceği henüz bilinmiyor.