Kamuya MEZARLIKTAN KORKMAYAN personeller alınacak! En az ilkokul mezunu

Kamu personel alımları tüm hızıyla İŞKUR üzerinden yayımlanmaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre kamuya mezarlıktan korkmayan personellerin alınacağı açıklandı. En az ilkokul mezunu personellerin alınacağı ilana ilişkin detaylar haberimizde!
Kamuya MEZARLIKTAN KORKMAYAN personeller alınacak! En az ilkokul mezunu

Aktarılan son habere göre Çanakkale Belediye Başkanlığı mezar kazma işçisi alınacak. Başvuruların İŞKUR üzerinden online olarak başladığı ve 18 Mart tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Daimi olarak yapılacak personel alımında adayların taşıması gereken şartlar tek tek açıklandı.

ÖZEL ŞARTLARI AÇIKLANDI

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımında adayların taşıması gereken başvuru şartları da tek tek açıklandı. Yayımlanan ilanda adayların taşıması gereken özel başvuru şartları şu şekilde:

  • İlköğretim mezunu olmak,
  • İşe alım mülakat süreci [email protected] adresinden takip edilecek olup adaylara yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Bunun yanı sıra özel şartlar için adaylara “İlanın son başvuru tarihinden önce istenilen belgeye (mezuniyet) sahip olmak gerekmektedir. 20.03.2024 tarihi mesai bitimine kadar Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne elden teslim edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde belgeleri ibraz edemeyen başvuru sahipleri noter kurasına katılmaya hak kazanamayacaklardır” açıklaması yapıldı.

ekran-goruntusu-2024-03-17-112553.png

MEZAR KAZMA İŞÇİSİ ALINACAK

Çanakkale Belediyesi'nin yayımladığı personel alımında mezar kazma işçisinin alınacağı açıklandı. KPSS şartsız yapılacak personel alımında adayların en az ilkokul mezunu olması gerektiği belirtildi. Online olarak alınan başvurular 18 Mart 23.59'a kadar devam edecek.

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

Başvurmak isteyen ve özel şartları taşıyan adaylar başvurularını online olarak İŞKUR üzerinden yapabilecek. Bunun yanı sıra en az ilkokul mezunlarının işe başvurabileceğinin altı çizildi.