Kamu kurumuna B sınıfı ehliyeti olan daimi personeller alınıyor! İşte şartlar

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden güncel personel alımları duyurulmaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre kamu kurumuna B sınıfı ehliyeti olan daimi personeller alınıyor. Başvurular başladı! Adaylarda aranna şartlar ve ilan detayları belli oldu.
Kamu kurumuna B sınıfı ehliyeti olan daimi personeller alınıyor! İşte şartlar

Aktarılan son habere göre alımlar Karasu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılacak. Karasu Sakarya bölgesinde yapılacak olan personel alımında alımların daimi olacağı duyuruldu. 20 Şubat tarihinde başlayan başvurular 28 Şubat tarihine kadar devam edecek. Son evrak teslim tarihinin ise 1 Mart olduğunun altı çizildi.

BAŞVURMAK İSTEYENLER DİKKAT

Personel alımına başvurmak isteyenler için başvuru bilgileri de açıklandı. Buna göre adaylar için yayımlanan detaylar şu şekilde:

Başvuru Tarihleri: 20.02.2024 – 28.02.2024

En Son Evrak Teslim Tarihi: 01.03.2024

Başvuru Adres: Vakifilan.gov.tr

Telefon Numarası: 0264 718 11 72

E-Posta: [email protected]

Başvuruda bulunacak adayların işe alınması halinde çalışma saatlerinin 08.30 – 17.30 arasında olacağı ifade edildi. Çalışma adresinin Karasu SYD Vakfı olarak belirtildiği personel alımında Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapılacak. Deneyim süresi aranmıyor!

ekran-goruntusu-2024-02-22-172702-min.png

BAŞVURU ŞARTLARI

Personel alımında KPSS puan şartının aranmadığı ve alımların daimi olarak yapılacağı ifade edildi. Personel alımında adayların taşıması gereken şartlardan bazıları şu şekilde:

  • TC vatandaşı olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • Çalışmasına engel hali olmamak
  • B sınıfı ehliyete sahip olmak
  • En az 4 yıllık lisans mezunu olmak
  • Microsoft Office programlarını aktif olarak kullanabilmek ve bunu MEB kurumları tarafından ya da üniversiteden verilen bir belge ile belgelemek

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

Başvuruların 28 Şubat mesai bitimine kadar olacağı ifade edildi. Başvuruların şahsen yapılacağı ve posta ya da faks ile yapılacak başvuruların kabul edilmeyeceğinin altı çizildi.