Aile Bakanlığı 18-40 yaş arası kadınlar için başvuruları başlattı YARIN SON GÜN

Aile Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına personel alımları devam ediyor. İŞUR kamu kurum dışı işçi alım bölümü üzerinden yayımlanan ilana göre kadınlar için başvurular başladı.
Aile Bakanlığı 18-40 yaş arası kadınlar için başvuruları başlattı YARIN SON GÜN

Aktarılan son habere göre Bulanacak Giresun’da bulunan Bulanacak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde personel alımı yapılacak. Kadın adayların başvurabileceği personel alımında başvuru yaş şartının 18-40 olduğu açıklandı.

BAŞVURU BİLGİLERİ

21 Şubat tarihinde başlayan başvurular 23 Şubat tarihinde yani yarın sona erecek. Başvuruların şahsen yapılacağı aktarılırken, adayların temizlik personeli kadrosunda işe başlatılacağı öğrenildi. Haftalık 45 saat çalışma esasına göre düzenleme yapılacağı aktarılırken, çalışma adresinin Bulanacak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olduğu belirtildi.

Başvurular 21/02/2024 – 23/002/2024 tarihleri arasında alınacak. Kadın adayların başvurabileceği personel alımı için ilgili telefon numarası: “0 454 318 60 33” olarak açıklandı. İşte yayımlanan başvuru bilgileri:

ekran-goruntusu-2024-02-22-125515-min.png

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuracak adayların belirtilen şartlara haiz olması gerekiyor. 7 başvuru şartı şu şekilde sıralandı:

  1. TC vatandaşı olmak
  2. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak
  3. Kamu haklarından mahrum olmamak
  4. Başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını bitirmiş 40 yaşını doldurmamış olmak
  5. En az ilkokul mezunu olmak
  6. Görevini yapmasına engel olabilecek akıl sağlığı, vücut sakatlığı ve özrü bulunmamak
  7. İlan tarihinden itibaren geriye dönük son 6 aydır Bulanacak bölgesinde ikamet ediyor olmak

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

BAŞVURU BELGELERİ

Yukarıda sıralanmış olan başvuru şartlarına sahip olan kadın adayların başvuru sırasında CV, nüfus cüzdanı sureti, 1 adet vesikalık fotoğraf, adli sicil kaydı, sağlık raporu, Bulanacak ilçesinde geriye dönük son 6 aydır ikamet ettiğini ispatlayan belgelerin hazır olması gerekiyor.