İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite mezunları dikkat! Başvurular 18 19 20 21 Mart’ta alınacak

İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite mezunlarını yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Aktarılan son habere göre başvurular 18 19 20 21 Mart tarihlerinde alınacak. Başvurmak isteyenler için detaylar haberimizde
İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite mezunları dikkat! Başvurular 18 19 20 21 Mart’ta alınacak

İŞKUR üzerinden yeni bir kamu personel alım haberi geldi. İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret AŞ bünyesine personel alınacağı açıklandı. Yapılacak personel alımında alımların hizmet aracı şoförü kadrosu için olacağı belirtildi.

Daimi olarak yapılacak personel alımında başvuruların 14 Mart tarihinde başladığı ve 21 Mart tarihine kadar devam edeceği açıklandı. Başvurmak isteyenler için online başvuru adresi olarak kariyer.ibb.istanbul olduğu duyuruldu.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Alımlar İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret AŞ bünyesine yapılacak. Daimi olarak yapılacak alımlarda adaylar için çalışma adresi ve diğer bilgiler şu şekilde:

Başvuru Tarihleri: 14.03.2024 – 21.03.2024

Başvuru Adresi: kariyer.ibb.istanbul/

Görüşme tarihi, yeri ve saati daha sonra ilgili adaylara SMS ya da mail yolu ile iletilecektir.

ekran-goruntusu-2024-03-18-161202.png

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunacak adayların başvuru şartlarını taşıması gerektiği ifade edildi. Erkek adayların başvurabileceği personel alımında şartlar şu şekilde:

  • Erkek
  • En az ilkokul mezunu
  • 20-45 yaş arasında
  • Askerlik hizmetini tamamlamış
  • Herhangi bir sağlık sorunu olmayan
  • Aktif araç kullanabilen
  • SRC 2-4 ve psikoteknik belgesi olan

Başvuru sırasında herhangi bir belge istenmeyeceğinin altı çizildi. Başvurusu onaylanan adaylar için mülakat yer ve zamanının daha sonra duyurulacağı açıklandı.

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

KPSS şartının aranmayacağı kamu personel alımında adayların 21 Mart tarihine kadar başvurabilecekleri belirtildi. Başvurular online olarak alınacağı için adaylar en geç 21 Mart 23.59'a kadar başvurularını yapabilecek.