Devlet Su işleri (DSİ) YÜKSEK MAAŞLA 18 yaş üstü en az lise mezunu personel alıyor! İşte şartlar

Devlet Su İşleri (DSİ) güncel personel alımlarını İŞKUR üzerinden duyurmaya devam ediyor. Yayımlanan son ilanın detaylarına göre yüksek maaşla 18 yaş üstü en az lise mezunu personel alımı yapacağını açıkladı. DSİ, yayımladığı ilanda şartları da açıkladı!
Devlet Su işleri (DSİ) YÜKSEK MAAŞLA 18 yaş üstü en az lise mezunu personel alıyor! İşte şartlar

DSİ, son olarak İŞKUR üzerinden yayımladığı personel alımında kura ile personel alacağını açıkladı. Engelli kadrosu için yapılacak KPSS puan şartı aranmayacağı açıklandı. Özel şartları tek tek duyuran DSİ, noter kurasına ilişkin detayları da aktardı.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Genel başvuru şartlarının yanı sıra özel başvuru şartları da yayımlandı. Alınacak adayların 2 aylık deneme süresine tabi olunacağı ifade edilirken özel şartlar şu şekilde sıralandı:

  • Bölüm şartı olmaksızın en az ve en çok ortaöğretim mezunu olmak (ortaöğretimden alt veya üst eğitim düzeyinden mezun olanların başvuruları kabul edilmeyecektir).
  • Başvuru tarihi itibariyle 18-37 yaş aralığında olmak (38 yaşından gün almamış olunacak)
  • Alınacak aday, DSİ Bölge Müdürlüğünün santralinde telsiz ve telefon operatörü işlerini göreceği için, DUYMA ENGELİ, KONUŞMA ENGELİ ve GÖRME ENGELİ bulunmamak. (Bu engellerden birine sahip olduğu halde başvuru yaparak noter kurasında seçilenler belge teslimi aşamasında elenerek mülakata kabul edilmeyecektir.)
  • Askerlik ile ilişiği olmamak ( yapmış olmak, tescilli veya muaf olmak.)
  • Balıkesir İlinde ikamet ediyor olmak.
  • Verilecek olan ücret ve sosyal olanaklar, DSİ’ de yürürlükte olan toplu iş sözleşmesi maddelerine göre belirlenecektir.
  • Alınacak aday, 2 aylık deneme süresine tabi olacaktır.

ekran-goruntusu-2024-03-17-165746.png

KURA NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

Alımların kura usulü belirleneceği ifade edildi. 22 Mart Cuma saat 10.00’da kura çekimi yapılacağı açıklandı. Kura adresinin Çayırhisar Mah. Bigadiç Yolu 7 km adresindeki DSİ 25. Bölge Müdürlüğü’nde kura çekimi yapılacak.

Sonuçları ise resmi olarak 25dsi.com adresi üzerinden yayımlanacağı duyuruldu.