İl Özel İdaresi 18 yaş üstü daimi kamu personeli alımına başladı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kamu personel alımlarını güncellemeye devam ediyor. Bu kapsamda aktarılan son habere göre İl Özel İdaresi bünyesine 18 yaş üstü daimi kamu personeli alımı başladı. Başvuruda bulunacaklar için detaylar belli oldu.
İl Özel İdaresi 18 yaş üstü daimi kamu personeli alımına başladı

Alımların Kilis İl Özel İdaresi bünyesine yapılacağı belirtildi. Mimar kadrosu için yapılacak alımların daimi olacağı ifade edildi. 29 Kasım tarihinde başlayan başvurular 6 Aralık tarihine kadar devam edecek.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Kamuda kamu personeli olarak görev almak isteyenler için detaylar belli oldu. Mimar kategorisi için yapılacak olan personel alımında adaylar 6 Aralık tarihine kadar başvurularını tamamlayabilecek. Başvurular için detaylar şu şekilde:

Başvuru tarihleri: 29.11.2023 – 06.12.2023

Başvuru Adresi: Rüştü Zorlu Caddesi Öncüpınar Mahallesi Tibilevleri Yanı Çevre Yolu Üzeri No:1 Kilis

Telefon: 0348 813 99 69

Deneyim Süresi: Süresi 2 ay

MÜRACAT KOŞULLARI

Başvurmak isteyenlerin taşıması gereken bazı şartlar bulunuyor. Başvuru için öncelikle KPSS 60 puan şartını taşıyabilmek gerekiyor. KPSS P3 puan türünden en az 60 puan alındığının gösterilmesi gerekiyor. Bunun yanı sıra yapılan açıklama şu şekilde:

Müracaat koşulları aşağıda Başvuru İçin Gerekli Belgeler başlığı altında yer almaktadır. Kilis İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğüne şahsen başvurular yapılacaktır. Posta, elektronik posta vb. yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

HAZIRLANMASI GEREKEN EVRAKLAR

Yayımlanan ilanda başvuru şartlarının hazırlanması gereken evraklar arasında olduğu belirtilerek, şu şekilde müracaat koşulları duyuruldu:

whatsapp-image-2023-12-01-at-16-32-21-1.jpeg

whatsapp-image-2023-12-01-at-16-32-27-1.jpeg

Başvurular en geç 6 Aralık Çarşamba gününe kadar yapılabilecek. Adaylar şartları taşımaları halinde istenilen evraklarla birlikte başvurabilecek.