HEMEN BAŞVURUN Kamu kurumuna daimi işçi alımı yapılıyor KPSS’SİZ

İş arayanlara güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre kamu kurumuna daimi KPSS şartsız işçi alımı yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyenler için alımların daimi olacağı ifade edildi. Başvuru şartları ve ilan detayları haberimizde
HEMEN BAŞVURUN Kamu kurumuna daimi işçi alımı yapılıyor KPSS’SİZ

Devlet kurumunda daimi olarak çalışmak isteyenlere güzel haber verildi. Aktarılan son haberin detaylarına göre yayımlanan ilanın detayları belli oldu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine işçi alımı yapılacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru şartlarının belli olduğu ve alımların İŞKUR üzerinden online olarak yapılacağı ifade edildi. KPSS şartsız yapılacak olan personel alımında adayların daimi olarak yapılacağı ve ilçe genelinde işe başlatılacağı belirtildi.

Yayımlanan ilana ilişkin İŞKUR üzerinden şu açıklama yapıldı:

“Bu talep Belirsiz Süreli (Daimi) olup ilçe genelinde karşılanacaktır.

İŞKUR tarafından bildirilen listelerden (müracaat sayısı 4 katı adayı aşması halinde) kura çekimi sonrası 4 katı aday mülakata alınacaktır.

Adayların İşe alım süreci ve sınava ilişkin tüm duyurular http://www.canakkalegeyikli.bel.tr internet adresinden takip etmeleri gerekmekte olup; adaylara yazılı tebligat yapılmayacaktır”

ekran-goruntusu-2024-03-03-162222.png

BAŞVURULAR ONLİNE OLARAK ALINACAK

Başvurmak isteyenler için başvuruların İŞKUR üzerinden online olarak alınacağı belirtildi. Online olarak başvuru yapacak adayların TC kimlik numarası ve şifreleri ile İŞKUR üzerinden giriş yaparak başvurularını tamamlayabilecekleri belirtildi. Başvuruda bulunacaklar için KPSS puan şartının aranmayacağı aktarıldı.

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

İlana son başvuru tarihinin ise 4 Mart Pazartesi olduğu belirtildi. Bunun yanı sıra en az ilkokul en fazla lise mezunu adayların başvuruda bulunabileceğinin altı çizildi.