İl Özel İdaresi sınavsız mülakatsız 45 yaş altı personel alımına başladı

İl Özel İdaresi sınavsız mülakatsız personel alımına başladı. 45 yaş altı adayların işe başlatılacağı personel alımında başvuru şartları ve ilan detayları ayrıca aktarıldı. Son başvuru tarihi 4 Mart! İşte İl Özel İdaresi sınavsız mülakatsız personel alımı
İl Özel İdaresi sınavsız mülakatsız 45 yaş altı personel alımına başladı

Alımların Giresun İl Özel İdaresi Personel bünyesine olacağı belirtildi. 45 yaş altı vatandaşların işe alınacağı personel alımında çalışma saatlerinin 07.30 – 17.30 olduğu açıklandı. Giresun ilinde ikamet eden ve belirtilen şartları taşıyanların başvurabileceği açıklandı.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuru yapacak adaylar için İŞKUR üzerinden personel alım ilanı yayımlandı. Maden mühendisi kadrosu için yapılacak alımların 26 Şubat tarihinde başladığı ve 4 Mart tarihine kadar devam edeceği duyuruldu. Giresun İl Özel İdaresi’nde çalışmak isteyenlerin başvurularını Teyyaredüzü Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 409 Merkez’de bulunan Giresun İl Özel İdaresi’ne yapması gerektiği ifade edildi.

Çalışma zamanın 07.30 – 17.30 arasında olduğu ve işe başlatılacakların Giresun il sınırları içerisine, il özel idaresi sorumluluk sahası olan yerlerde çalıştırılacağı açıklandı.

ekran-goruntusu-2024-03-01-150903.png

BAŞVURU ŞARTLARI

Çalışacak adayların taşıması gereken 7 özel şart bulunuyor. Bu şartları taşıyanların en geç 4 Mart tarihine kadar başvurması gerektiği belirtildi. İşte başvuru şartları:

  1. Askerliğini yapmış ve 45 yaşından gün almamış olmak
  2. T.C. vatandaşı olmak
  3. Giresun ilinde ikamet etmek
  4. Üniversitelerin maden mühendisliği bölümü mezunu olmak
  5. Maden kanunu ve bu kanuna bağlı uygulama yönetmelikleri kapsamında gerekli mevzuat bilgisine sahip olmak
  6. Konusuyla ilgili 5 yıl iş tecrübesine sahip olmak
  7. Daimi nezaretçi sertifikası ve teknik nezaretçi sertifikasına sahip olmak

Belirtilen şartları taşıyan adayların hazırlaması gereken belgeler de şu şekilde ayrıca sıralandı:

ekran-goruntusu-2024-03-01-150845.png

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri.

Yayımlanan ilanda 2 aylık deneme süresinin olacağı ve başvuracakların kendi işi ile ilgili en az 5 yıllık deneyime sahip olması gerektiğinin altı çizildi. Başvuru için KPSS puan şartı aranmayacak.