DSİ en az ilkokul mezunu personel alımına başladı! DSİ İŞÇİ ALIM BAŞVURU EKRANI

Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımına İŞKUR üzerinden devam ediyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilana göre en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru şartları haberimize eklendi.
DSİ en az ilkokul mezunu personel alımına başladı! DSİ İŞÇİ ALIM BAŞVURU EKRANI

Devlet Su İşleri (DSİ) bünyesine B sınıfı ehliyetli personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuruların online olarak İŞKUR üzerinden alınacağı personel alımında adayların belirtilen özel şartlara hakim olması gerekiyor. 4 Mart tarihinde sona erecek olan başvurularda adayların Kastamonu’da ikamet etmesi gerektiği belirtildi.

KPSS PUAN ŞARTI YOK

DSİ personel alımlarında KPSS puan şartının olmadığı açıklandı. Adayların İŞKUR üzerinden yayımlanan özel şartları taşıması gerekiyor. Şu anda 1 kişinin işe alınacağı personel alımının kura ile belirleneceği belirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Devlet Su İşleri (DSİ) KPSS’siz en az ilkokul mezunu personel alımında adayların taşıması gereken özel şartlar şu şekilde sıralandı:

  • Beton işleri, elle kanal temizliği, kanal bakım onarımı ve su dağıtım kontrollerini yapabilen,
  • Sulama Birliklerinde daha önce en az 6 ay çalıştığını SGK dökümleri ile belgelendirebilen,
  • Gece vardiyalı olarak çalışabilecek,
  • En az B sınıfı ehliyete sahip olan ve aktif olarak araç kullanabilen,
  • Kastamonu / Merkez ilçede ikamet eden,
  • Tercihen bölge köylerini bilen, sulama sahasında ikamet eden, tarla işlerinden anlayan ve çitçiyle iletişimi iyi olan Zirai Sulamacı mesleğinde eleman alınacaktır.

ekran-goruntusu-2024-03-03-144800.png

ASGARİ ÜCRET VERİLECEK

Aktarılan haberin detaylarına göre Zirai Sulamacı mesleğinde 1 kişinin işe alınacağı ifade edildi. İşe alınan vatandaşlara asgari ücret ödemesi yapılacak olup, başvuran adayların belgelerinin kontrolünden sonra noter kurasına dahil edileceği belirtildi. Başvuranların belgelerini en geç 11 Mart tarihinde teslim etmesi gerekiyor. Kura çekimi 13 Mart Çarşamba saat 15.00’te yapılacak.

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

Başvuracak adayların en az ilkokul en fazla lise mezunu olması gerektiği belirtildi.