Devlet kurumunda 08.00 – 17.00 arasında çalışmak isteyenler için KPSS’siz başvurular başladı

Kamu kurumları iş ilanları, iş arayanların en çok araştırdığı konular arasında bulunuyor. Aktarılan son habere göre İl Özel İdaresi bünyesine 8 – 5 arasında çalışacak personel alımına başladı. Daimi kadro için yapılacak alımda alımların KPSS’siz olacak!
Devlet kurumunda 08.00 – 17.00 arasında çalışmak isteyenler için KPSS’siz başvurular başladı

Kilis İl Özel İdaresi personel alımına başladı. Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuruların 13 Kasım 17 Kasım tarihleri arasında yapılacağı belirtildi. İş Makineleri Hidrolik Sistemleri Bakım ve Onarımcısı kadrosu için yapılacak alımlarda adayların taşıması gereken şartlar açıklandı.

MÜRACAAT KOŞULLARI

Başvuruda bulunmak isteyenler için yapılacak açıklamada 13.11.2023 – 17.11.2023 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde Kilis İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğüne şahsen başvuru yapılacaktır. Posta, elektronik posta vb. yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuruda bulunmak isteyenlerin bu tarihlere dikkat etmesi gerekiyor.

screenshot-1.png

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

İl Özel İdaresi personel alımında adayların hazırlaması gereken belgeler ve şartlar bir arada şu şekilde açıklandı:

Aslını ibraz etmek suretiyle nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf

Ustalık ya da kalfalık belgesi

Yerleşim yeri raporu ve sabıka kaydı

Çalışılacak pozisyon için ilgili tek hekim raporu

Emeklilik, yaşlılık ya da malül aylığını almadığına dair beyan

Daha önce ayrılan iş yerinden 4857/25 ahlak ve iyi niyet kurallarına aykırı davranış nedeni ile fesih nedenleri ile iş akdi sonlandırılmadığına ilişkin belge

TC vatandaşı olmak

Askerliğini yapmış olmak

Kilis ilinde ikamet ediyro olmak

Ağır ve tehlikeli işlerde çalışabileceğine dair sağlık raporu

En ilkokul mezunu olmak (Tercihen Ön Lisans İş Makineleri Teknikerliği mezunu olmak ya da Endüstri Meslek Liseleri İş Makineleri Tesviye Bölümü Mezunu olmak)

En az B sınıfı ehliyet belgesi olmak

Belirtilen belgelerle birlikte başvuruların en geç 17 Kasım tarihine kadar yapılması gerekiyor. Başvuru adresi “Kilis İl Özel İdaresi Rüştü Zorlu Caddesi Öncüpınar Mahallesi Tibilevleri Yanı Çevre Yolu Üzeri No: 1 Kilis” olarak belirtildi.