Aydın'da üniversite öğrencisi alkollü sürücünün kurbanı oldu!

Datça'dan okumak için Aydın'a gelen genç kız alkollü sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Aydın'da üniversite öğrencisi alkollü sürücünün kurbanı oldu!

Memleketi Muğla'dan üniversite eğitimi için Denizli'ye gelen genç kız geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti. Aydın'ın Efeler ilçesinde gece 00:30 sularında meydana gelen trafik kazasında alkollü olduğu iddia edilen araç sürücüsü motorlu bisikletle seyir halindeki genç kıza çarprtı.

Çarpışmanın etkisi ile genç kız yola savrularak başını sert bir şekilde kaldırıma çarparak yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine hem sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken yapılan tüm müdahaleye rağmen ne yazık ki genç kız kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ADÜ MALİYE 2. SINIF ÖĞRENCİSİ HAYATINI KAYBETTİ!

Aydın’ın Efeler ilçesinde alkollü olduğu iddia edilen minibüs sürücüsünün çarptığı motorlu bisiklet sürücüsü genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza, Işıklı Bulvarı üzerinde gece 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 09 VG 736 plakalı minibüs sürücüsü M.Ş., seyir halinde olan A.Ö. idaresindeki 09 AIU 133 plakalı motorlu bisiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motorlu bisiklet ve sürücüsü yola savruldu.

Bir anda yere savrulan genç kız, kafasını sert bir şekilde yere çarparak ağır şekilde yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından genç kızı Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede hemen tedavi altına alınan motosiklet sürücü A.Ö., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Minibüs sürücüsü M.Ş.’nin yapılan muayenesinde 2.10 promil alkollü olduğu tespit edildiği öğrenildi.

Aslen Muğla’nın Datça ilçesinde yaşayan ve Aydın’da ADÜ Maliye 2. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen A.Ö.’nün ani ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Talihsiz genç kızın ölüm haberini alan aile cenazeyi teslim almak için Aydın’a gelirken cenaze işlemleri esnasında genç kızın ailesi ve sevenleri göz yaşlarına boğuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.