Deterjan kullanmanıza gerek yok! O yöntem ile çamaşırlar bembeyaz olacak

Beyaz kirli çamaşırları deterjan kullanmadan bembeyaz yapmak mümkün. Evde doğal malzemeler kullanılarak bembeyaz çamaşırlar elde edebilirsiniz.
Deterjan kullanmanıza gerek yok! O yöntem ile çamaşırlar bembeyaz olacak

Deterjan kullanmadan çamaşırı bembeyaz yapmak mümkün. Çamaşır makinesinin deterjan bölümüne ekleyin ve farkı görün. Otellerde bembeyaz çarşaf elde etmek için bu yöntem kullanılıyor. İşte o beyazığın sırrı ortaya çıktı. Haberimizin devamında yer alıyor

Sararan beyazları beyazlatmak için yüksek fiyatlı deterjanlar satın alınmakta. Fakat bu yöntemi öğrendiğiniz de deterjana o paraları vermekten vazgeçeceksiniz. Çünkü deterjan olmadan da bembeyaz çamaşırlar elde etmek mümkün. Herkesin evinde bulunan temel malzemeler ile çamaşırlarınızı tertemiz yıkayabilirsiniz. Sararmış beyazları bile bembeyaz yapıyor. Gözlerinize inanamayacaksınız. İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

BEMBEYAZ ÇAMAŞIRLAR İÇİN BUNU YAPIN

Beyaz kıyafetler elde etmek için çamaşır deterjanına yüzlerce lira vermenize gerek yok. Evde bulunan temel malzemeler ile de bembeyaz çamaşır yıkamak mümkün. Hem daha sağlıklı hem de güzel sonuçlar veriyor. Buna göre öncelikle çamaşır makinesine kirli çamaşırları yerleştirin.

Ardından beyaz sirke ve kabartma tozunu karıştırarak dağıtıcı çekmesine ve çamaşırların üzerinden bu karışımdan ekleyin. Yarım bardak kadar kabartma tozu eklemeniz gerekmektedir. Beyaz sirke ise yumuşatıcı çekmecesine eklenmelidir. Bu sirke döngünün sonuna doğru eklenmesini sağlamak oldukça önemlidir Beyazları sıcak su ile yıkama programına yani yaklaşık olarak 60C'de yıkamanız önerilmektedir.

Bu yöntemleri denediğiniz zaman sonucu görünce gözlerinize inanamayacaksınız. Bu şekilde çamaşır deterjanı kullanmanıza bile gerek kalmadan bembeyaz çamaşırlar elde edeceksiniz. 

Bu tarz yöntem ve ipuçlarnıdan haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için bu tarz güncel ipuçları araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. 

İlgili Haberler